Poliisi blogi

Seksikkäät ammatit?

Kuinka tärkeää osaa ammatinvalinta näyttelee deittailussa? Suurempaa osaa kuin mitä uskoisi, mikäli kysytte minulta. Se missä ja mihin ihminen valitsee käyttää suurimman osan valveillaoloajastaan kertoo paljon kyseisestä henkilöstä. Mutta jos ammatti on nyt niin identiteettiä määrittävä tekijä, mitä tapahtuu silloin kun meistä tulee työttömiä, vaihdamme uraa tai joudumme sairaslomalle? Muuttuuko silloin deittiemme käsitys meistä ihmisinä? Mitä ammattimme todellisuudessa kertoo meistä ihmisinä?

Henkilökohtaisesti olen huomannut ison eron siinä miten ihmiset (esimerkiksi juhlissa tai muissa sosiaalisessa tilanteissa, joissa ihmiset tapaavat ensimmäisen kerran) reagoivat riippuen siitä, miten valitsen ilmaista ammattini. Voin sanoa että olen toimittaja, kirjailija ja yoga-ohjaaja (vastaanotto on vaikuttunut!) tai voin valita korostaa lisätyötäni joka minulla on pari kertaa viikossa eräässä liikkeessä. Silloin reaktio on paljon laimeampi. Muutamina ajanjaksoina kun olen ollut työttömänä minua on hävettänyt kertoa se.

Erään tutkimuksessa selvisi, että sekä miehet että naiset selkeästi olivat viehättyneempiä huolta pitävistä ja fyysistä ammateista. Haluamme tietää, että tuleva kumppanimme kykenee parsimaan meidät kokoon mikäli joudumme onnettomuuteen, ja kykenee pystyttämään kylpyhuoneen mikäli sellainen tarvitaan. Monet varmaan olettavat että listalla korkeimpana on ammatit joissa on suurimmat tulot, mutta vaikuttaa siltä että pikemminkin itse työn sisältö on puoleensavetävämpää kuin sen tuottama tulo.

Kuinka tärkeää ammatti onkaan treffailussa?

Seksikkäimmät ammatit naisten mukaan:

 1. Puuseppä
 2. Palomies tai poliisi
 3. Lääkäri
 4. Asianajaja
 5. Maanviljelijä
 6. Kokki
 7. Opettaja, sairaanhoitaja tai stuertti

Seksikkäimmät ammatit miesten mukaan:

 1. Sairaanhoitaja
 2. Lentoemäntä
 3. Maanviljelijä
 4. Poliisi ja opettaja
 5. Asianajaja
 6. Lääkäri
 7. Puuseppä
 8. Palomies/nainen
 9. Kokki

dating


There are no comments

Add yours