sinkku

Oletko yksinäinen? Lue mikä helpottaa yksinäisyyden tunnetta!

Välillä sinkkuelämä voi tuntua yksinäiseltä. Kun kaikki ystäväsi ovat löytäneet kumppanin tai ovat muuten kiireisiä, voit tuntea olevasi todella yksinäinen.

Tänään olemme miettineet mitä tehdä yksinäisyyden tunteen vähentämiselle.

6 asiaa joita voit tehdä kun tunnet olevasi yksinäinen:

  1. Aseta tavoite ja käy kävelyllä – Keksi “maali” kävelyllesi, kuten käydä tietyssä kaupassa joka on hieman kauempana tai käy katsomassa jotain joka on lähempänä kotiasi.
  2. Katso elokuva – Nauti vapaudesta saada itse päättää minkä leffan katsot ja katso leffa jota kukaan ei ole halunnut nähdä kanssasi.
  3. Tyhjennä vaatekaappiasi ja pölysiä laatikoita – Mikä sen vapauttavampaa kuin kaappien tyhjentäminen jota olet lykännyt eteenpäin kauan!
  4. Löydä ryhmä jolla on samat kiinnostukset kuin sinulla – Crossfit? Lenkkiryhmä? Salsa? Postimerkkien kerääminen? Mitä kiinnostuksia sinulla onkaan, aina on muita joilla on samat kiinnostukset! Etsi mitä kaupunkisi tarjoaa esimerkiksi Facebook -ryhmissä!
  5. Soita vanhalle kaverille jonka kanssa et ole jutellut pitkään aikaan – Meillä kaikilla on ystäviä joiden kanssa meidän pitäisi jutella. Vaikka voi tuntua vaikealta soittaa vanhalle ystävälle jonka kanssa ei ole puhunut aikoihin, tuntuu mahtavalta saada jutella hänen kanssaan.
  6. Etsi Happy Pancake:istä uusia henkilöitä joiden kanssa jutella – Kirjoita lista mitä etsit seurustelukumppanilta ja käytä tätä listaa kun käyt läpi käyttäjien profiileja Happy Pancake:issä!

Mitä teet kun olet yksinäinen?

Kommentoi vinkkejä auttaaksesi muita sinkkuja!

dating


There are no comments

Add yours