fattig januari

13 deittivinkkiä köyhälle tammikuulle

Oletko menossa treffeille, mutta rahat on loppu? Ei hätää, me autamme! Tässä tulee 13 deittivinkkiä vuoden köyhimmälle kuukaudelle. 

Luistelu 

Mikä sen romanttisempaa kuin luistelu käsi kädekkäin? Menkää luistelemaan järvelle jos jää kestää tai muuten luisteluradalle.

skridsko dejt

Kaiva esiin pulkka

Kaiva esiin pulkka ja sisäinen lapsesi, ja vie deittisi pulkkamäkeen! Takaamme naururikkaat treffit.

“Kokeile ilmaiseksi” -tarjoukset

Tammikuussa monet yritykset houkuttelevat erilaisilla “kokeile ilmaiseksi” -tarjouksilla. Esimerkiksi salitreenit, salsa, jooga, kuorossa laulaminen, meditaatio… Hauskaa ja erilaista treffeille!

dans dejt

Käykää pitkällä kävelyllä

Jos rahasi ovat loppu, käytä luonnon rikkauksia hyväksesi! Käykää pitkällä kävelyllä kauniissa ympäristössä jossa kumpikaan teistä ei ennen ole ollut. Tai matkustakaa luonnonpuistoon ja vaeltakaa kauniissa metsässä. Ottakaa mukaan termospullo kaakaota ja päivä on pelastettu.

promenad dejt

Museovierailu 

Monet museot, konsertit ja näyttelyt ovat ilmaisia. Katsokaa lehdestä tai netistä mitä paikkakuntasi tarjoaa. Näin vaikutat sitä paitsi kultturelliltä, hyvä juttu vai mitä?

Hikoilkaa yhdessä

Tämä on täydellinen treffivinkki kaikille jotka rakastavat urheilua ja joita ei hikoilu treffeillä haittaa. Monessa puistossa ja metsässä on erilaisia treenitelineitä, ota vain selvää mistä löydät lähimmät. Treenatkaa yhdessä ja tuntekaa miten endorfiinit vapautuvat. Silloin ehkä myös tunteita keskenänne syntyy?

Kylpekää yhdessä

Tämä ei ehkä sovi ujoille, mutta jos olette tapailleet jonkin aikaa ja jommallakummalla on kylpyamme, voitte ottaa pitkän, lämpimän kylvyn. Muistakaa kynttilät, kylpyvaahto ja drinkit. Mikä tämän romanttisempaa?
bad

Lukekaa ääneen

Käpertykää yhdessä sohvaan ja lukekaa vuorotellen lempikirjaasi ääneen.

Järjestäkää peli-ilta 

Älä aliarvioi miten hauskaa on pelata klassisia lautapelejä tai korttipelejä. Tämä on 100% ilmaista ja sitä paitsi mukavaa.

Valentine's Day Date Ideas - Play Card Games

Käyttäkää hyväksenne keittiöitänne 

Ravintolakäynnit ovat kalliita ja ei niin henkilökohtaisia. Kutsu siis deitillesi illalliselle jonka olette tehneet yhdessä.

Leipokaa! 

Leipokaa herkullisia sconessejä ja syökää suuri aamiainen. Koristelkaa kynttilöillä!

8019d46c455470146aa57287610a917a

Videopeli-ilta 

Popatkaa popcorneja ja viettäkää videopeli-ilta jossa kilpailette toisianne vastaan eri peleissä.

tumblr_moi5gzNueT1succbto1_500

Katsokaa tähtiä 

Tämä voi kuulostaa kliseiseltä, mutta kliseet voivat myös olla todella romanttisia jos ne koostuvat oikeista henkilöistä ja oikeasta ajankohdasta. Pukeutukaa lämpimästi ja kävelkää paikkaan jossa tienvalot ja muut valot eivät häiritse ja tähdet näkyvät selvästi. Jos haluatte tehdä treffeistänne vielä “elokuvamaisemmat” voitte pakata mukaan piknikkorin…

97b055a838a09d01c2721e03e76d2d67

dating


There are no comments

Add yours