tajming

Oikea ajoitus – A ja O sen oikean löytämisessä

Viime syksynä sain viestin naiselta täällä Happy Pancake:issä. Hän piti blogistani ja profiilistani ja kysyi jos halusin tavata hänet joku päivä. Hänen viestinsä oli todella mukava ja hän vaikutta myös mahtavalta. Valitettavasti olin juuri ollut treffeillä toisen naisen kanssa josta olin myös kiinnostunut. Nyt oli siis huono aika mennä treffeille toisen kanssa ja selitin tämän hänelle. Hän ymmärsi ja kiitti että olin rehellinen.

Pari viikkoa myöhemmin hän kirjoitti taas. Hän pyysi anteeksi että hän “ei jättänyt minua rauhaan” ja että hän mielellään menisi treffeille kanssani jos olin valmis siihen. Ei, en ollut. Mutta jatkoimme kirjoittelua.

Juuri ennen joulua sain taas viestin häneltä. Hän kirjoitti todella hauskalla ja itsevarmalla tavalla miten hän tunsi olevansa hirveä stalkkeri. Hän kysyi myös jos minua kiinnostaisi tavata hänet nyt ja lupasi että tämä olisi viimeinen kerta kun hän kysyisi. Nyt oli hyvä aika minulle tavata ja olin sitä paitsi saanut hyvän kuvan hänestä. Ehdotin treffejä ennen Uuttavuotta, mutta hän ei ehtinyt, joten sovimme treffit myöhemmin.

Sen jälkeen en kuullut mitään hänestä, kunnes hän muutama viikko lähetti viestin. Hän oli deittaillut toista miestä ennen treffejä joista sovimme. Hän halusi jatkaa tämän miehen tapailua  ja sen takia tuntui väärältä mennä treffeille minun kanssani. Olin samaa mieltä hänen kanssaan, mutta rehellisesti sanoen tunsin olevani unohdettu/jätetty. Kun joku ensin lähettää paljon viestejä, mutta sitten peruu treffit, on tyhjä olo. En vastannut hänen viestiinsä.

Nukuin yön yli ja herätessäni ymmärsin ettei minun tarvinnut surra tilannettani. Ensin minä en voinut mennä treffeille ja sitten hän ei voinut. Uskon että näin tapahtuu usein kun nettideittailee. Erikoista minun tilanteessani oli, että me olimme molemmat kiinnostuneita treffeistä. Lopulta kirjoitin hänelle ja toivotin lykkyä tykö hänen deittinsä kanssa.

On varmaan olemassa satoja eri vinkkejä miten onnistua nettideittailussa, mutta tärkeintä on varmaan ajoitus – ja sitä on mahdoton ohjata itse. Haluamme tavata elämämme rakkauden ja haluamme että tapaamme hänet oikeaan aikaan. Sillä eihän sillä ole merkitystä miten hyvin treffeillä menee jos jompikumpi ei ole päässyt eksänsä yli. Emme myöskään voi aina olla varmoja jos deittimme tapailee myös muita, joku ehkä ehtii “napata” hänet ennen minua. Ja joskus voimme itse ehtiä ensin. Emme voi ohjata miten näissä tilanteissa käy, voimme vain toivoa parasta.

Tällä kertaa minä kiitin ‘ei kiitos’ henkilölle joka halusi treffeille kanssani, mutta jos hän kirjoittaa neljännen kerran ehkä menemme treffeille. Tai sitten minä tapailen toista silloin…

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours