403937351deca726dd0b56509f2eac24

Einstein oli kyllä oikeassa!

“Hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia” Einsteinin mukaan. Hänen mielestä minä olen siis varmaan vähän hullu, ainakin deittimaailmassa. Olen nimittäin monta kertaa tapaillut samaa henkilöä ja toivonut että seurustelu menisi paremmin kuin viime kerralla, mutta niin ei koskaan käy. Tämähän vahvistaa Einsteinin teorian!

Oletko joskus sattunut näkemään vanhan deittisi kaupungilla? Luultavasti olet, ellet asu suurkaupungissa. Mutta jopa kaupungissa kuin Turku, jonka keskusta ei ole niin iso, se voi tapahtua. Noin vuosi sitten näin naisen jota olin tapaillut pari vuotta aikaisemmin. Ensimmäiset kerrat kun kävimme treffeillä kaikki tuntui hyvältä ja hän oli samaa mieltä. Mutta sitten jotain tapahtui. Hän ei koskaan ehtinyt tavata ja lopulta emme enää olleet yhteydessä, mutta hän ehdotti että olisimme kavereita. Kaikki loppui tylsällä tavalla ja poistin hänen puhelinnumeronsa.

Tällä kertaa kun tapasimme hän kysyi miten voin ja jos ehkä halusin tavata joku päivä. Hänellä oli numeroni ja lupasi tekstata myöhemmin. “Joo, miksi ei?”, vastasin. Sehän voisi olla mukavaa. Mutta olin silti epävarma jos se oli hyvä idea. Oli tietenkin todella mukavaa että hän halusi tavata minut taas, mutta samaan aikaan tuntui kuin jos tapaisimme repisimme auki vanhoja haavoja. Mitä hän oikeasti halusi? Yritin analysoida tilannetta: ok, tämä nainen on kerran antamut minulle rukkaset ja hän tietää että tulin surulliseksi siitä – miksi hän halusi tavata minut taas? Senhän täytyi tarkoittaa että hän oli kiinnostunut minusta, vai mitä?

Pari viikkoa myöhemmin tapasimme ja meillä oli tosi kivaa. Olin kuitenkin päättänyt ennen treffejämme ettei minulla olisi niin korkeita odotuksia enkä tekisi aloitteita. Hän sai siis vastata aloitteista. Treffeillä hän kehui minua paljon ja vaikutti olevan kiinnostunut minusta. Ajattelin että nyt minulla on vihreä valo – ehdotin seuraavia treffejä, mutta silloin tapahtui sama asia kuin viimeksi: hän ei koskaan ehtinyt tavata minua. Minulla ei enää ollut kärsivällisyyttä joten kysyin häneltä suoraan miksi hän halusi tavata minut taas pari vuotta sen jälkeen kun hän oli antanut minulle rukkase, “sori, emme mielestämme tapaile. Anteeksi jos olin antanut sinulle väärän käsityksen”, hän vastasi.

Kaikki tilanteet ovat tietenkin ainutlaatuisia, mutta kokemuksieni mukaan kannattaa miettiä kerran tai kaksi jos aikoo aloittaa seurustella saman henkilön kanssa jonka kanssa on seurustellut aikaisemmin. Tietenkin joissakin tapauksissa toisella “kierroksella” voi mennä paremmin, ajoitus ehkä vain oli huono kun seurusteli viimeksi, mutta on suurempi mahdollisuus että suhde päätty samalla tavalla kuin viimeksi. Rukkasten saaminen ei ole kivaa, varsinkaan kun se tapahtuu toisen kerran.

76c6c157d9755455af16cf830b992fd1

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours