love-you-paper-1050×591

Milloin saa sanoa “rakastan sinua”?

Yksi sanoi jo kolmen viikon jälkeen.

Yksi sanoi vain kun harrastimme seksiä.

Yksi sanoi vasta kuusi kuukautta sen JÄLKEEN kun minä olin sanonut hänelle.

Yksi sanoi ensimmäisen kerran juovuksissa enkä ole varma jos sitä lasketaan.

Yksi ei voinut sanoa sitä yhtään.

RAKASTAN SINUA. Kaksi pientä sanaa jotka tarkoittavat niin paljon. Mutta milloin niin saa sanoa? Ja mistä tietää että oikeasti rakastaa henkilöä? Ja mitä tehdä jos joku sanoo sinulle niin, mutta et tunne samoin?

Melkein kaikki joilla on ollut suhde tunnistavat nämä kysymykset. Minä olen ainakin ollut niin rakastunut että olen melkein räjähtänyt ja minun on täytynyt purra huultani etten vain huutaisi MINÄ RAKASTAN SINUA. Jotenkin tuntuu nololta sanoa se ensinmäisenä. Olen silloin katsonut häntä silmiin, ajatellut “rakastan sinua, rakastan sinua, rakastan sinua” ja toivonut että hän voisi lukea ajatuksiani. Mutta se ei valitettavasti ole toiminut. Monella on myös eri käsityksiä siitä lauseesta: joillekin on maailman luonnollisin asia kutusa toista rakkaaksi ja sanoa “rakastan sinua” kaikille kavereilleen, toisten on vaikea sanoa “rakas” ja “rakastan sinua”. En ole esimerkiksi koskaan kuullut että vanhempani olisivat sanoneet niin toisilleen, vaikka he ovat olleet naimisissa yli 30 vuotta. Olemme kaikki erilaisia kun on kyse tunteista puhumisesta. Minun mielestäni pitäisi odottaa ainakin muutama kuukausi kunnes voi sanoa “rakastan sinua” uudelle rakkaalle, niin että näyttää että ne sanat oikeasti tarkoittavat jotain. Onhan aina olemassa riski että hän jolle sanoo niin pelästyy jos ilmaisee tunteensa liian pian.

Mutta kun on sanonut nämä sanat toisilleen, se on mielestäni maailman paras lause johon ei koskaan voi väsyä. Kuiskaa se, kirjoita se lapuille, lähetä tekstarina… Kaksi sanaa jotka tarkoittavat kaikkea ja ei mitään samaan aikaan.

skarsgård

dating


There is 1 comment

Add yours
  1. kamiran

    RAKASTAN SINUA. Kaksi pientä sanaa jotka tarkoittavat niin paljon. Mutta milloin niin saa sanoa? Ja mistä tietää että oikeasti rakastaa henkilöä? Ja mitä tehdä jos joku sanoo sinulle niin, mutta et tunne samoin?


Post a new comment