flirttitilaisuus

Lumikaaos = täydellinen flirttitilaisuus!

Monin paikoin Suomea sataa juuri nyt todella paljon lunta, joka on haitannut sekä joukko-, että lentoliikennettä. Mutta miksi keskittyä vain negatiiviseen? Sinkkuna lumikaaos voi tarkoittaa sitä, että täydellnen flirttitilaisuus voi ilmetä! 

Siihen tarvitaan usein paljon, että suomalainen puhuu ventovieraan kanssa. “Yhteinen vihollinen” on aina hyvä puheenaihe, kuten VR. Harvoin näkee niin monta keskustelevan junassa, kuin silloin kun juna on myöhässä ja palvelu on olematon. Mutta nämä keskustelut eivät ole ainoastaan valitusta, vaan hetken kuluttua huomaa, että on itse asiassa hauskaa jutella vieraiden kanssa. Joten miksemme tee sitä useammin? Siis juttele vieraiden kanssa arkisissa tilanteissa. Varsinkin sinkkuna; jos me sinkut tekisimme sitä useammin monen ei tarvitsisi olla mukana deittisivustoilla.

Paras esimerkkini tästä on kun otin junan Helsinkiin joka oli myöhässä. Istuin naisen vieressä, joka oli vaihto-oppilas. Aloitimme keskustelumme puhumalla säästä. Koska juna oli todella myöhässä, ehdimme jutella monesta eri aiheesta matkalla pääkaupunkiin. Ja tämä ei loppunut siihen. Lumimyrskyn takia hänen ystävänsä ei pystynyt hakemaan häntä juna-asemalta, joka oli ongelma, sillä hänellä oli kolme isoa matkalaukkua. Kun saavuimme Helsinkiin autoin siksi häntä hänen laukkujensa kanssa ja vips olin kotonani henkilön kanssa jonka olin juuri tavannut junassa. Lisäsimme toisemme Facebookissa, mutta emme valitettavasti ehtineet tavata, sillä hän muutti takaisin kotimaahansa seuraavalla viikolla. Muuten olisimme luultavasti tavanneet.

Spontaani flirttailu on monen mielestä paras flirttailumuoto. Minusta harva kuitenkin tekee sitä – miksi? Onko se kulttuurikysymys, siis että mielestämme on outoa jutella henkilöiden kanssa joita emme tunne? Vai olemmeko vain ujoja? Tai ehkä emme vain jaksa jutella toisten kanssa koska olemme kyllästyneitä toisiin ihmisiin ja haluamme vain olla rauhassa? (Joka kuulostaat todella masentavalta…).

Mitä te luulette? Entä mitkä ovat parhaat neuvonne keskustelun avaamiselle? Kommentoi!
dating


There are no comments

Add yours