suhdepaasto

Aika ottaa suhdepaasto?

Oletko, kuten minä, jämähtänyt “ikuisen sinkun”-rooliin? Onko sinulla aina joku henkilö “menossa” jota ajattelet koko ajan? Siinä tapauksessa suhdepaasto voi olla hyvä idea! Ymmärrän että voi tuntua oudolta että minä, joka on töissä deittisivustolla, kehotan ottamaan tauon deittailusta, mutta ajattelin nyt kertoa miten ajattelen. Rakastan deittailua, mutta joskus deitin ajatteleminen voi ottaa yliotteen ja tehdä deittailusta työlästä. 

Jo 12-vuotiaana sain ensimmäisen suudelmani pisamaiselta Tommilta, joka kaksi päivää myöhemmin dumppasin minut koska “en jättänyt häntä rauhaan”. Olen siitä päivästä saakka kokenut samanlaisia kohtaloita deittailussa monta kertaa. Jos en ole ollut rakastunut, olen ollut ärsyyntynyt tai vihainen. Sekä sinkkuna että suhteessa minä ja ystäväni olemme analysoineet rakkauselämääni (tai sen puutetta). Kumppanini ovat vaihtuneet vuosien varrella, mutta nämä keskustelut ovat jatkuneet. Olemme puhuneet rakkaudesta, seksistä ja kumppaneistamme ja se on aina ollut luonnollinen puheenaihe. Minusta on tullut hän, jolla on aina hauskoja sinkkutarinoita. Mutta sain tarpeekseni – tunnen olevani sirkusapina joka on tehnyt saman esityksen tuhat kertaa. Siksi päätin, että minun oli suhdepaastottava! Ottaa tauko ikuisesta jahkailusta rakkaudesta ja deittailusta. Tämä paasto oli juuri mitä kroppani ja sieluni tarvitsi.

Haluatko sinäkin kokeilla? Tässä pari vinkkiä siitä, miten voit “suhdepaastoa”:

  1. Kirjoita miten paljon aika ja energiaa käytät rakkaudesta puhumiseen ja analysoimiseen. Mistä voisitte puhua rakkauden sijaan? Uraunelmista, matkoista, koirista, politiikasta, kynsilakasta tai mistä tahansa – kunhan ette puhu suhteista.
  2. Oletko ainoa sinkku kaveriporukassasi? Odottavatko kaverisi että kerrot aina hauskoja sinkkutarinoita ja juoruja? Kieltäydy olemasta sirkusapina! Kun joku kysyy sinulta “miten rakkauselämäsi voi?”, voit vastata “nojaa, kuten aina, ei mitään mistä puhua” ja vaihda puheenaihetta.
  3. Aloita uusi harrastus. Voit esimerkiksi aloittaa nyrkkeilyn, oppia tekemään ruokaa, ratkoa ristikoita tai oppia uuden kielen. Mitä tahansa joka pitää ajatuksesi poissa deittailusta.

 

Kun olet tehnyt tilaa elämässäsi muulle kuin deittailulle, lupaan, että voit paremmin ja saat paremman itseluottamuksen. Win-win.

dating


There are no comments

Add yours