herkät

Herkät miehet tänään ja ennen

Onko iso plussa jos mies “uskaltaa” puhua tunteistaan ja näyttää herkät puolensa? Vai eikö sillä ole merkitystä loppujen lopuksi?

Minusta on kiinnostavaa keskustella sukupuolirooleista lapsuudenystävieni kanssa. Vaikka meillä ehkä onkin eri taustat ja erilaiset elämät nyt, meillä oli kaikilla aika samanlaiset lapsuudet ja perheet lapsena. Jos esimerkiksi lapsena perheessä syntyi konflikti, mies oli usein se joka meni autotalliin ja palasi muutaman tunnin kuluttua kun kaikki olivat rauhoittuneet. Tämän jälkeen ei selvitetty mistä riita tai konflikti johtui, vaan nainen totesi että on mahdotonta edes yrittää keskustella siitä; “Hän vain on sellainen”.

Tänään maailma ei ole yhtä stereotyyppinen. Vuonna 2018 “herkät” ja tunteikkaat voivat näyttää tunteitaan helpommin kuin minun lapsuudessani. Moni nainen on esimerkiksi kaivannut tätä ominaisuutta miehiltä ja siksi “herkillä” heteromiehillä pitäisi varmaan mennä hyvin deittailussa nyt, vai mitä? Minusta nämä miehet ovat juuri nyt jonkinlaisessa limbossa – he eivät saa olla liian “primitiivisiä”, mutta ei myöskään liian herkkiä. Minun kokemusteni mukaan näillä henkilöillä on siksi juuri nyt vaikeuksia deittailussa. Heistä tulee harvoin poikaystäviä henkilöille joita he tapailevat, vaan pikemminkin psykologeja tai kavereita. Minusta ei tietenkään ole huono asia että he näyttävät herkät puolensa.

ONKO SINULLA AJATUKSIA TÄSTÄ KIRJOITUKSESTA TAI BLOGISTA, TAI EHDOTUKSIA AIHEISTA JOISTA VOISIN KIRJOITTAA? KOMMENTOI!
dating


There are no comments

Add yours