velvollisuuksia

Velvollisuuksia deittailussa?

Mikä vastuu sinulla on kun alat jutella henkilön kanssa deittisivustolla? Onko silloin velvoitteita? Vai eikö silloin ole ollenkaan velvollisuuksia, sillä eihän ole edes tavannut henkilöä?

Aloin miettiä tätä kun kuuntelin radio-ohjelmaa jossa nainen aloittaa kirjoittaa kirjeitä murhaajan kanssa joka on vankilassa. Tämä nainen tekee ensin sitä vain ajankuluksi ja koska hän haluaa treenata englantiaan ja oppia lisää Yhdysvaltojen oikeusjärjestyksestä. Muutaman kirjeen jälkeen hän ymmärtää kuitenkin ettei heillä ole tavallinen yhteys. Kun hänen kirjekaverinsa kertoo että nämä kirjeet ovat hänen päivien kohokohdat, hän ymmärtää mikä vastuu hänellä on kun hän kirjoittaa kirjeitä vangille.

Ensimmäinen reaktioni on, että tunnistan tämän nettideittailusta. Minulla ei ole aavistustakaan miltä tuntt olla vankilassa, mutta tiedän miltä tuntuu olla yksinäinen. Silloin yksi viesti, jopa tuntemattomalta henkilöltä, voi tarkoittaa todella paljon. Kun saa vahvistusta saa toivoa tulevaisuudelle. Ja tätä yhteyttä ei halua hävittää.

Siksi kontrasti voi olla suuri kun henkilö jonka kanssa viestittelee ei ole samanlainen kuin itse on. Haluaa ehkä vain seuraa kun on yksinäinen ja hengailee ajankuluksi deittisivustoilla.

 

Mitä mieltä te olette? Onko olemassa sääntöjä nettideittailulle? 

ONKO SINULLA AJATUKSIA TÄSTÄ KIRJOITUKSESTA TAI BLOGISTA, TAI EHDOTUKSIA AIHEISTA JOISTA VOISIN KIRJOITTAA? KOMMENTOI!
dating


There are no comments

Add yours