dejting-semester

Löydä rakkaus kesälomalla

Monet viettävät paraikaan ihana kesälomaa. Meidän pitäisi ehkä panostaa erityisen paljon sen oikean löytämiseen kun olemme lomalla. Uskon nimittäin että meidän on helpoin rakastua kun olemme rentoutuneita ja kun emme stressaa arjen rutiineja ja huolia.

Olin Ranskassa katsomassa jalkapallon EM-otteluita kesäkuussa. Tämänlaiset matkat ovat aina mahtavia kokemuksia, olipa otteluiden tulos mikä tahansa. Yhteisöllisyyden tunne on niin suuri. Kaikki puhuvat kaikkien kanssa, olitpa mistä kaupungista tai maasta tahansa. Niin, kanssakäyminen on erilainen kuin se yleensä on koti-Suomessa. Ajattele jos voisimme tuoda tämän seurustelutavan kotiin? Silloin emme varmaan enää olisi yksi maista jossa asuu eniten sinkkuja Euroopassa.

Mutta miksi emme voi tehdä niin? Monen mielestä suomalaiseen ja pohjoismaiseen mentaliteettiin kuuluu että on hiljainen, mutta uskon että yksi syy siihen on, että elämme usein niin hektistä elämää. Minä pidän esimerkiksi juttelemisesta tuntemattomien kanssa kaupassa, salilla tai kahvilassa. Mutta miten monella on oikeasti aikaa ventovieraille kun on niin paljon muuta mitä pitäisi tehdä? Kun olemme ulkomailla, lomalla, muutumme erilaisiksi. Ei ole vaatimuksia tai pakkoja ja sen takia on helpompi jutella tuntemattomien kanssa.

Jos sallimme itsemme pysähtymään ja miettimään ympäristöämme, olen varma että useampi löytäisi kumppanin. Sillä, kuten olen kirjoittanut aiemmin, suhteen rakentaminen tarvitsee sekä paljon aikaa että energiaa. Siksi mielestäni loma on hyvä aika deittailla.

hitta kärleken

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours