grillis

Hauskoja ideoita kesätreffeille alle kympillä!

Nyt on vihdoin kesä ja monelle se tarkoittaa ihastumisen tai rakkauden kaipuuta. Mutta voi tulla kalliiksi jos treffit koostuvat ravintolaillallisesta, leffasta tai kalliista drinkeistä. Tämän takia olemme listanneet 18 hauskaa ja romanttista treffi-ideaa jotka ovat ilmaisia tai alle 10€, olkaa hyvät!

1. Konsertti puistossa. Joka puolella Suomea on monta eri tapahtumaa musiikilla ja muulla ilmaisella viihdytyksellä. Pitäkää silmät ja korvat auki (ja muistakaa Google), niin löydätte varmasti jotain hauskaa lähettyviltä!

2. Nyyttäri-piknik. Jos jaatte ruoan kustannukset ja tuotte myös ruokaa jms. kotoa, piknikistä ei tule niin kallis. Hyvää ruokaa, viltti ja hieno paikka ovat ainoat asiat joita tarvitaan. (Ja mielellään myös aurinkoa!)

10_04_27-Picnic_main

3. Vaeltakaa. Ottakaa selvää missä voitte vaeltaa ja tehkää siitä kokopäivätreffit! Muistakaa pakata mukaan kahvia ja pullaa.

4. Ottakaa mukaan pallo ja menkää lähimmälle koulupihalle tai leikkipaikalle pelamaan koripalloa. Todella aliarvostettu, mutta hauska, aktiviteetti!

large

5. Menkää ulkoilmaelokuviin jos kaupungissanne järjestetään niitä, tai matkustakaa lähimpään kaupunkiin tai kylään jossa niitä järjestetään.

6. Muistakaa Happy hour! Monissa ravintoloissa viinit, drinkit ja olut maksaa vähemmän tiettyinä aikoina illalla. Te säästätte sekä rahaa että saatte mahdolliisuuden saada parhaan päydän terassilta, sillä siihen aikaan on yleensä aika rauhallista ravintoloissa.

cocktail-main-banner

7. Menkää kirpputorille! Voitte tehdä hauskoja löytöjä ja kirpparit ovat hauska päivätreffiaktiviteetti.

loppis 2

8. Menkää museoon sateisena päivänä. Monissa museossa ja taidenäyttelyssä on ilmainen tai halpa sisäänpääsymaksu. Muistakaa tarkistaa mitä alennettuja lippuja eri museot tarjoavat, kuten alennuksia opiskelijoille, työttömille tai eläkeläisille.

9. Uikaa! Meressä voi uida ilmaiseksi eikä uimahalleihin maksa paljon.

sommar bad

10. Poimikaa marjoja. Metsät ovat täynnä mustikoita ja puolukoita ja jokamiehenoikeus sallii että poimimme marjoja useimmissa metsissä. Joten vetäkää saappaat jalkaan ja menkää lähimpään metsään korin kanssa.

11. Grillatkaa vaahtokarkkeja. Helppoa, mutta todella romanttista!

grillis

12. Pelatkaa biljardia, pingistä tai dartsia!

13. Pyöräilkää! Jos teillä on molemmilla pyörät, täydelliset treffit ovat pyöräilytreffit johonkin ihanaan paikkaan. Treffien ei tarvitse olla sen kummallisempia.

14. Käykää linnassa. Suomessa on monta linnaa ja kartanoa jotka ovat avoimia vierailijoille. Se on hieno, muttei kallis, kokemus joka sopii hyvin treffeille.

Castles_book_Hame_Castle_01_museoliitto480

15. Menkää maatilalle! Ottakaa selvää missä lähin maatila on jotka ottavat vastaan vierailijoita!

bondgård ko

16. Kalastakaa! Löytäkää sopiva kallio tai laituri ja ottakaa esiin onget rennoille ja romanttisille treffeille. Vietätte aikaa yhdessä ilman että teidän täytyy puhua niin paljon ja jos saatte kalaa voitte valmistaa siitä yhdessä hyvän aterian.

fiska

17. Skeitatkaa! Olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen, on hauskaa skeittailla. Jos kummallakaan ei ole lautaa kotona voitte vuokrata, lainata tai ostaa halvan käytetyn. Menkää skeittipuistoon ja näyttäkää nuorisolle että tekin pystytte rullalautailemaan! Lupaan että saatte nauraa näillä treffeillä 😉

skate

18. Menkää veneretkelle! Se on ihana, kesäinen idea treffeille ja se ei sitä paitsi ole niin kallista. Voitte vaikka vain ottaa lautan Suomenlinnaan tai vuokrata kanootin tai soutuveneen. 

kanot

Onko sinulla halpoja treffivinkkejä kesälle? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours