pussel-kaerlek

Joskus meidän on muutettava palapelin paloja niin että ne sopivat yhteen

Ajattelen joskus että mitä enemmän vaihtoehtoja, sen vaikeampi valita ja että ennen ehkä kaikki oli helpompaa. Tänään meidän täytyy tehdä niin monta valintaa koko ajan. Itseapukirjat opettavat meille että voimme tehdä MITÄ VAIN ja että “the sky is the limit”. Siinä tapauksessahan emme halua valita väärin, vai mitä? Eli: missä haluat asua? Mikä on unelmatyösi? Mikä treenimuoto sopii sinulle? Minne matkustat lomalla? Miten tulet onnellisemmaksi?

Ymmärrätte varmaan pointtini. Samalla tavalla meillä on tuhat valintaa deittielämässä. Ei riitä että tapaa jonkun josta pitää, vaan hänen on oltava se oikea, sielunkumppani, paras kaveri, paras seksikumppani, paras kaikessa. Koska jos hän ei ole kaikkea tätä, on olemassa jokin muu parempi joka odottaa sinua nurkan takana. 

Tunnen henkilöitä jotka ovat olleet todella onnistuneilla treffeillä, mutta jotka ovat sanoneet “joo, mutta hänen luo on 200 km joten ei meidän kannata seurustella” tai “joo, mutta hän on menossa reissulle kolmeksi kuukaudeksi”.

Tuntuu kuin he eivät jaksa taistella aina kun pienikin este ilmaantuu. Mitä romantiikalle on tapahtunut? Miksi kukaan ei halua taistella sen eteen mitä haluaa? Mitä jos he lopettavat seurustelun henkilön kanssa joka oikeasti on se oikea logistiikkaongelman takia? Oikeastaan meidän pitäisi mennä vähintään viidelle treffille ennen kuin voimme päättää jos jatkamme seurustelua vai emme. Kaikki ei ole täydellistä ja teillä tulee olemaan eri mielipiteitä ja ajatuksia, mutta suhteessa ei kuulu olla täysin samanlaisia vaan meidän on löydettävä henkilö jonka voimme päästää elämäämme joka rakastaa ja jota rakastamme. Hänen löytäminen voi kestää kauan. 

 

Muista että joskus meidän on muutettava paloja palapelissä niin että ne sopivat yhteen.

4

dating


There are no comments

Add yours