a3c9e2c8be6c489cb30fd23167d533c7

Ikäkriisi ja rakkaus

Kahden viikon päästä täytän 28 vuotta. Minulla ei vielä ole koiraa, taloa tai volvoa. Ta no: minulla ei ole seurustelukumppania, vauvaa tai vakituista työtä. En näe itseäni vanhana, tunnen itseasiassa itseni parikymppiseksi ja minun täytyy vieläkin näyttää henkkareita Alkossa ja baareissa. Sen sijaan Facebook-etusivuuni on alkanut ilmestyä yhä enemmän kuvia kavereideni vauvoista ja häistä. Ensi kesänä minut on kutsuttu kolmeen häihin.

Kysyn usein itseltäni jos kaipaan avioliittoa ja lapsia jms., vai jos yhteiskunta on saanut minut luulemaan että kaipaan näitä asioita. Viime vuosina olen huomannut että voin välillä ajatella että minun ehkä on aika asettautua ja lopettaa baareissa käyminen. Samaan aikaan en ole varma mitä oikeasi haluan ja jos vain järkeilen kuten olen kuullut muiden järkeilevän.

Mistä tietää että on “valmis”? Saako silloin vahvan tunteen joka kertoo että nyt on aika vai pitääkö se vain itse päättää? 

dating


There is 1 comment

Add yours
 1. Kukku

  Heheh!
  Jos täytät pian 28, niin OLET vielä parikymppinen 🙂

  Minulla oli Volvo ja talo -koiria en voi sietää- ja sitten tajusin luopua niistä.
  Eläkkeeseen on vielä parikymmentä vuotta, elämä on NYT.
  Olit sitten minkä ikäinen vain!


Post a new comment