gibran

“Tuntuu kuin olisin hänelle kakkosvaihtoehto”

Hei!
Seurustelen miehen kanssa jonka löysin täältä happy pancakeistä ja olen alkanut saada tunteita häntä kohtaan jo parin viikon seurustelun jälkeen. Jo kun näin hänet ensimmäisen kerran tunsin että hänessä oli jotain. Tuntuu ihanalta MUTTA minulla ei ole aavistustakaan hänen tunteistaan. Ensimmäiset kerrat kun tapasimme, tuntui kuin hänellä myös olisi yhtä vahvoja tunteita minua kohtaan kuin minulla häntä kohtaan, mutta viime kerroilla kun olemme tapaneet hän on alkanut puhua eksästään ja että tämä eksä on alkanut soitella hänelle ja se on saanut hänet miettimään asioita ja heidän suhdettaan. Kun emme ole yhdessä emme lähettele hirveän paljon viestejä toisillemme..odotan että hän ottaa ensimmäisen askeleen ja lähettää minulle viestin, mutta se loppuu aina niin että minä lähetän viestin hänelle. Nyt olen surullinen ja pelkään että hän loukkaa minua. Hän sanoo kun olemme yhdessä että hän tosimielellään jatkaa seurustelua mutta epäilen kuitenkin, tuntuu kuin olisin hänelle kakkosvaihtoehto.

Mitä teen? Jatkanko tietämättömänä elämistä tietämättä mitä hän haluaa minulta koska pelkään että kun otan tämän puheeksi säikähdän hänet pois. Mitä sanon hänelle ja miten?

Siitä on niin pitkä aika kun viimeksi olen tuntenut näin ja minua on loukattu pahasti ennen ja pelkään että niin käy taas. /M

Håkan vastaa:

Hei M,

Kirjoitat että olet tapanut miehen, sinulla on vahvoja tunteita häntä kohtaan ja se tuntuu ihanalta. Ymmärrän sen hyvin. Rakastuminen on eufoorinen ja ihana tila. Kirjoitat myös ettet sinulla ole aavistustakaan hänen tunteistaan ja tämä saa sinut epävarmaksi. Ymmärrän myös sen. Kuvailet rakastumisen ääripäitä, rakastumiseen mahtuu sekä onnellisuutta että epävarmuutta. Sen hinnan saamme maksaa kun aloitamme uuden suhteen. Emme koskaa voi olla 100% varmoja. Se on osa elämää. Suhteiden alut voivat olla hankalia, vähän niin kuin kun opimme uuden tanssin, olemme epävarmoja seuraavasta askeleesta. Välillä menee hyvin ja välillä huonommin, astumme ehkä toisen varpaille. Kaikki ihmiset kaipaavat läheisyyttä, mutta meissä kaikissa on eroja ja lähestymme toisia eri tavoilla. Jotkut voivat rakastuessaan näyttää kaikki tunteensa heti kaikille ja esitellä ihanan prinsessansa tai prinssinsä kaikille, kun taas toiset tarvitsevat tilaa ja etäisyyttä ilman että se tarkottaisi etteivät he olisi vähemmän rakastuneita. Mutta se rakastuminen näyttäytyy eri tavalla. Kirjoitat että odotat että hän ottaisi ensimmäisen askeleen ja kun hän ei ota, sinä otat. Tämä tekee sinut epävarmaksi hänen tunteistaan sinua kohtaan. Kirjoitat että hän sanoo että hän haluaa olla kanssasi, mutta sinusta tuntuu silti kuin olisit toinen vaihtoehto hänelle. Kun olemme rakastuneita, haluamme olla ainut jota rakkaamme ajattelee ja tärkein koko maailmassa hänelle. Jos emme tunne että niin on, tulemme epävarmoiksi. On tärkeä ymmärtää että kaikki mitä ajattelet ja uskot suhteestanne ovat sinun ajatuksiasi, eivätkä välttämättä koko totuus.

Neuvoni sinulle on, että seuraavan kerran kun tapaatte, odotat että hän ottaa yhteyden sinuun sen jälkeen. Vaikkakin se tuntuisi vaikealta, yritä pinnistellä. Hän ehkä tarvitsee enemmän omaa tilaa kuin sinä. Jos otat askeleen takaisin, annat hänelle mahdollisuuden ottaa askeleen eteenpäin. Jos hän ei ota sitä askelta, se voi olla vastaus sinulle jota sinun ehkä on mietittävä.

Onnea matkaan,
Håkan

dating


There are no comments

Add yours