tumblr_lx4aq5l1ts1qame1mo1_500

Deittailla ilman konseptia

Se, että sinut laitetaan tiettyyn lokeroon ei kuullosta niin positiiviselta, mutta jos sinua ei laiteta mihinkään lokeroon voi myös olla huonoa. Jos sinulla ei ole tiettyä “konseptia” kun deittailet, sinulla voi olla ongelma.

Välillä minua voi kiehtoa, sekä treffeillä että muissa tilanteissa, miten loogisia jotkut ihmiset ovat. He ovat 100% varmoja poliittisista mielipiteistään, he pukeutuvat tietyllä tyylillä, he kuuntelevat bändejä joita “kuuluu kuunnella”, asuvat aluieilla joissa “kuuluu asua” ja he puhuvat kuten heidän ryhmässään puhutaan. Voin olla kateellinen näille ihmisille – ensinnäkin olisi helppo jos olisi niin tarkka maailmankatsomus ja on varmaan myös helpompi löytää kumppani kun etsit henkilöä jolla on samantapainen tyyli kuin sinulla.

Minun on paljon vaikeampi löytää itselleni “punainen lanka”: olen esimerkiksi journalisti ja rakastan kirjoittamista, mutta luen aika vähän ja en pidä uteliaisuudesta. Pidän urheilusta, eniten lenkkeilystä, mutta urheilen eniten sen takia koska haluan voida hyvin, urheilu ei siis ole suurin intohimoni. Mielestäni meillä kaikilla on suuri vastuu, mutta meidän täytyy myös ajatella solidaarisesti. Pidän huomiosta täällä blogissa, mutta en koskaan pidä puheita juhlissa. Ymmärrätte varmaan pointtini!

Mitä tekemistä tällä on deittailulla? Kun menet treffeille sinulla ei ole paljon aikaa antaa ensivaikutus ja näyttää kuka olet. Kun sinulla on tarkka konsepti, sinua on helpompi lukea. Jos persoonallisuutesi on sekava, on vaikea ymmärtää kuka olet. Olen usein treffeillä huomannut ettei hän jonka kanssa olen treffeillä oikein saa kuvaa minusta.

On tietenkin olemassa poikkeuksia, deitit voivat myös olla ihana sekoitus kaikenlaista. Mielestäni ne deitit ovat parhaimpia. Pidän naisista joilla on monta eri puolta. Sen sijaan että he olisivat välimuotoja ilman konseptia, he ovat mielestäni kiinnostavia! Toivottavasti he ovat samaa mieltä minusta.

Olen ehkä liian kova itseäni kohtaan kun kyse on “konsepteista”. Uskon että kun istun vanhainkodissa 40 vuoden päästä, en ole vieläkään treeninarkomaani enkä ole löytänyt puoluetta jota äänestän joka vaaleissa ja jos minulla silloin on tytär, en varmaan ole pitänyt puhetta hänen häissään. Konseptini ei ehkä ole niin tarkka kuin monen muun, mutta sitä ei ainakaan pysty selittämään yhden kahvikupin äärellä!

 

dating


There is 1 comment

Add yours
 1. BenS

  Konsepti deitti???
  Onko niin.. että pitäisi “tyrkyttää” itsensä tiettyyn muotoon että “kelpaa”?
  Onko niin että titteli, osoite, sixpäkki ja vaatteet tekee nykymiehen?
  Onko niin että tupakoivat pehmotavikset on so laast season?
  Onko alkoholia käyttävä bilehile “Se Mies”?
  Aika paljon asioita mietin arjessa ja joskus iltaisin yksinäisyydessä.
  Katson miten ikäiseni naiset tekevät itsestään 30’sen näköisiä..
  Ja toiset ei enää välitä tippaakaan.
  Onkohan enää Naisia jotka arvostavat. .
  Tasa arvoa.. yhteistä menestystä, kunnioitusta itsensä kautta toiselle, on saanut kokea Aidon Rakkauden???
  Onka Naisia jotka ymmärtävät eron itsekkyydestä, itsekeskeisyydestä ja itsenäisyydestä? Olla parisuhteessa oma itsensä toista varten niinkuin mies on oma itsensä Naistaan varten?
  Ymmärtääkö joku mistä tässä kyselen?
  Tunnen aina vaan enemmän että olen kadonnut väärään vuosituhanteen tai syntynyt väärään maahan.
  Miten on? Olenko ?


Post a new comment