deittiprofiili

Hanki täydellinen deittiprofiili!

Saamme usein viestejä HappyPancake-jäseniltä jotka kysyvät miten tehdä täydellinen deittiprofiili ja onnistua nettideittailussa. Monet kirjoittavat, että he usein eivät edes saa mahdollisuutta näyttää keitä he ovat, kun heidät valitaan pois jo ensimmäisen viestin jälkeen. Ymmärrämme että olette turhautuneita! Olemme tehneet oppaan joka auttaa teitä tekemään profiilin joka herättää huomiota.

1. Tee itsestäsi löydettävä
Mitä enemmän tietoja kirjoitat itsestäsi, sen suurempi on mahdollisuus että profiilisi löytyy muiden jäsenien hakuktuloksissa. Kirjaudu HappyPancake:iin ja klikkaa “Profiili”:a vasemmassa valikossa, täytä tiedot itsestäsi “Lisää minusta” – ja “Kiinnostukset”-osioissa.

2. Vaihtele profiilikuvaasi
Profiilikuvasi on ensimmäinen mitä muut näkevät sinusta. Vaihda profiilikuvaasi silloin tällöin niin näet mistä kuvasta saat eniten tykkäyksiä. Saatko erilaisia vierailijoita kun sinulla on iloinen profiilikuva kuin silloin kun sinulla on vakavampi kuva? Kysy kaverilta mitä mieltä hän on kuvistasi! TÄÄLTÄ löydät vinkkejä täydellisen selfien ottamiseen!

3. Kirjoita esittelytekstisi kunnolla
Jaa esittelytekstisi kolmeen osaan: kuka sinä olet? Mitä etsit? Mitä haluat elämästäsi kumppanisi kanssa? Monet esittelytekstit ovat vain listoja – yritä kehittää tekstiäsi ja kirjoittaa konkreettisesti kuka sinä olet. Älä vain kirjoita että pidät matkustamisesta ja että etsit kumppania huumorintajulla, vaan kirjoita lempimatkakohteestasi ja siitä, mikä saa sinut nauramaan.

4. Ole positiivinen
Älä kirjoita “vihaan henkilöitä jotka valehtelevat”, kirjoita että arvostat rehellisyyttä suhteessa. Älä kirjoita “en usko nettideittailuun..” ja “vihaan kirjoittaa itsestäni” vaan aloita esittelysi positiivisella lauseella joka herättää kiinnostusta. Lue muiden jäsenien esittelytekstejä ja inspiroidu!

5. Erotu joukosta
Parhaat esittelytekstit ovat usein ne, jotka erottuvat joukosta. Viisi vinkkiä esittelytekstin kirjoittamiseen: 1. Kuvaile unelmapäiväsi. 2. Kuvaile itseäsi isoisäsi, kaverisi ja kollegasi sanoin. 3. Anna eksäsi kirjoittaa esittelyteksitisi. 4. Kuvaile unelmatreffisi. 5. Haastattele itseäsi. TÄÄLTÄ löydät lisää vinkkejä!

6. Ole avoin kaikelle 
Yleensä meillä on kuva siitä, minkälainen tuleva kumppanimme on. Mutta – jos kirjoitat liian pitkän listan vaatimuksia hänestä, voit helposti jäädä väliin monesta ihanasta ihmisestä! Ajattele jos et halua tapailla henkilöä koska hänellä on “väärä” työ tai pituus ja jäätkin paitsi unelmamiehestäsi tai -naisestasi!

7. Näytä luonteesi valokuva-albumissasi
Unohda selfiet kylppärissä, paidattomat kuvat ja… unohda ihan kaikki selfiet! Lataa kuvia valokuva-albumiisi jotka kertovat enemmän itsestäsi. Kuva koirastasi, kuva kun nikkaroit, kuva kun pelaat korista… Anna kaverisi ottaa kuva jos sinulla ei ole vanhoja joita voit käyttää. (Ja muuten – lataa uusia kuvia. Voi houkuttaa käyttää lomakuvia vuodelta 2006 kun olit 10 kg hoikempi, mutta voi olla noloa kun tapaatte irl.)

03a7cc40daea581fd51ac0b47ac6ae4f

8. Herätä mielenkiinto 
Sinun ei tarvitse kertoa kaikkea itsestäsi, herätä mielenkiinto kirjoittamalla “cliffhangereita”! Esimerkiksi: “Intian-matkani jälkeen sain uuden tavan suhtautua elämään”.

9. Pyydä apua kaverilta
Pyydä että kaverisi lukee esittelytekstisi ja kuvailee miten hän käsittää millainen olet teksisi perusteella. Mieti miten voit kirjoittaa paremmin kun kaverisi on antanut palautetta. Valitse kiltti ja rehellinen kaveri.

10. Kirjoita loppu hyvin
Lopeta esittelysi kysymyksellä, vitsillä tai kehotuksella että sinulle kirjoitetaan!

nätdejting happypancake

dating


There are no comments

Add yours