couple-cuddle-fun-kitchen-love-favim.com-209667

Eläköön tasaisuus

Myönnän, en ollut niin hyvä pelaamaan jalkapalloa nuorena. En ollut erityisen nopea enkä tekninen. Mutta minulla oli toinen kyky: olin tasainen. Harvoin paras kentällä, mutta harvoin huono. Tämä sai kiinnostavia seurauksia – valmentajani valitsi yleensä minut alkumuodostelmaan, sillä hän tiesi miten minä pelasin, mutta toisaalta en saanut muuta huomiota. Minua ei kehuttu paikallislehdessä eikä paremmat seurat halunneet minua joukkueisiinsa.

Olen ehkä puolueellinen, mutta mielestäni tasaisuus on aliarvioitu ominaisuus. Jalkapallossa, mutta myös rakkauselämässä. Mitä vanhemmaksi olen tullut, sen enemmän arvostan vakaita ihmisiä. Sitä voisi kutsua korkeaksi alimmaiseksi tasoksi, mutta mitä se tarkoittaa suhteessa?

Minulle se tarkoittaa sitä miten käsittelet arkea: minkälainen olet stressisen työpäivän jälkeen? Oletko todella vihainen ja ihan loppu? Vai voitko jättää työsi taaksesi ja vain keskittyä kumppaniisi? Entä mitä teet kun syntyy väärinkäsityksiä? Teetkö siitä suuremman numeron kuin tarvitsisi? Vai keskusteletko rauhallisesti ja jätät sen sitten taaksesi? Minä ainakin tiedän kumpaa näistä kumppaneista minä suosin.

Huono puoli tasaisessa henkilöllisyydessä on, ettei oikein ole kunnon huippuja elämässä. Jalkapallojoukkueessani minulla oli kavereita jotka yhdessä pelissä tekivät vaikka kuinka monta maalia ja seuraavassa ei yhtään. Mutta ne olivat nämä pelaajat joita paremmat seurat pyysivät joukkueisiinsa, sillä näistä pelaajista näki että heistä voi tulla jotain.

Luulen että deittailussa voi olla samalla tavalla: henkilöt jotka vaikuttavat mahtavilta, esimerkiksi olemalla romanttisia ja suloisia, ovat suosituimpia. Vaikkakin he voivat myös esimerkiksi suuttua helposti tai käyttäytyä todella huonosti, sillä olemme nähneet heidän hyvät puolensa. Vakaat henkilöt käyttäytyvät tasaisesti ja rauhallisesti ja tunnehenkilöt vaihtavat mielialaansa edestakaisin. Kenet sinä valitset?

 

nätdejting

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours