rachel-bad-first-date

Nirso vai loukkaava?

Miten nirsoja saamme olle kun kuvailemme unelmakumppaniamme? Missä raja menee sen välillä mitä haluaa ja mitä saa sanoa ilman että loukkaa?

Deittisivustoilla olen huomannut että miehen pituus on tärkeää. Minulla on nimittäin monta lyhyttä kaveria joilla ei mene niin hyvin koska he ovat lyhyitä. Monet kirjoittavat että he haluavat vähintään 187 cm pitkän. On tylsää että pituudella on niin suuri merkitys, mutta monelle on luontevaa että mies on pidempi kuin nainen ja heidän käsityksiään voi olla vaikea muuttaa.

Toinen tärkeä asia on itse vartalo. On ymmärrettävää että jos treenaat viisi kertaa viikossa haluat kumppanin joka myös on treenattu. Siinähän ei ole mitään outoa.

Toisille koulutus on tärkeintä ja tässä ajattelen samoin kuin treenaamisessa – jos on korkeakoulutettu etsii luultavasti henkilöä joka myös on.

Mutta entä ulkonäkö- ja muut pinnalliset kysymykset? Olen esimerkiksi nähnyt monta naista jotka etsivät miestä jolla on parta. Ok, eli jos minulla ei ole partaa en ole kiinnostava?

Ja varmaan pahin esimerkki jonka minä olen nähnyt:

“En deittaile miehiä joilla on ohuet hiukset”.

Siis eihän niin voi kirjoittaa. Mutta ei hätää ohuthiuksiset, sillä kuka edes haluaa tavata henkilön joka kirjoittaa niin?

dating


There are 2 comments

Add yours
 1. JiiKoo

  Itseasiassa täysin turhaa edes pohtia koko asiaa, koska jokatapauksessa jokaisella on omat kummalliset vaatimuksensa yleensä sen perusteella mitä hän itse mielestään on.. xD ..itsellänikin on joitain ns. vaatimuksia perustuen omiin vahvoihin alueisiini kuten urheiluun, älykkyyteen, varakkuuteen, jne. jne. jne…ulkonäkövaatimuksia ei ole muita kuin se että täytyy miellyttää silmääni. Uskon että se vaatimus on jokseenkin kaikilla ja sitä on mahdoton yksilöidä..omaan ulkonäkööni en edes voi ottaa kantaa, mutta olen melko tyytyväinen…parasta se, että jokainen voi tehdä sille paljonkin jos jokin ei miellytä… 🙂

 2. nainen7

  Vaatimukset saa mielestäni olla yksi-yhteen seuranetsijän omien ominaisuuksien kanssa. Eli siis voi vaatia toiselta samaa, kuin mitä itse voi antaa toiselle. Sekä henkisesti että fyysisesti.

  Usein toisilleen sopivat parit ovat enemmän tai vähemmän toinen toisensa näköisiä. Heillä voi olla sama hiusten väri, samanmallinen nenä tai samanlainen hymy. He voivat kävellä samalla tavalla, tai heillä on jotain muuta samanlaista ulkoisesti, sisäisestä persoonasta puhumattakaan.
  Uskon, että ihminen alitajuisesti etsii juuri sellaista kumppania jonka hän ulkomuodosta ‘tunnistaa omakseen’. Se ominaisuus voi olla vaikka paksut hiukset, jos siltä tuntuu. Siinä on kyse paljon syvällisemmästä asiasta kuin pelkkä ulkoinen kauneus. Uskon että paljon puhuttu ‘kemia’ alkaa toimimaan heti ensisekunnista lähtien kun ihminen tunnistaa jostakin ulkomuodon piirteestä toisen ihmisen sielunkumppanikseen. Paljon on kauniita ihmisiä maailmassa, mutta vain se yksi jossa on jotain ihmeellisen samaa kuin etsijässä itsessään.

  Kaikki naiset eivät etsi pitkiä miehiä, itse en ainakaan. Syystä että olen itse aika lyhyt, niin olisi kiusallista tuijotella vain toisen napaa kun keskustelee. Pituuteen kyllä yhdistetään yleensä menestys, valta ja vauraus, sekä myös hyvä koulutus ja äly. Lyhyyteen ihmiset yhdistävät alitajuisesti maanläheisen luonteen, fyysisen työn, kädentaidot tai yrittäjyyden. Näistä ennakko-olettamuksista on tehty joskus tutkimus.


Post a new comment