abd2cf9ec0eaa8ee2a6f9e4ab5001739

8 täydellistä deittiaktiviteettia talvella!

Maa on valkoinen kimaltelevasta lumesta ja celsiusasteet laskevat alemmas ja alemmas. Nyt kaipaamme enemmän kuin koskaan lämpöä ja rakkautta. Tässä kahdeksan vinkkiä mitä voi tehdä treffeillä ja muuttaa kylmän talvipäivän kuumaksi!

 

1. ”Netflix ja chill”

Talvi on PARAS vuodenaika leffan katsomiseen kotisohvalla. Nyt kun on niin kylmä on ihan ok ehdottaa koti-iltaa sohvalla hyvän elokuvan edessä ja mussuttaa popcorneja. Vetäkää verkkarit jalkaan ja nauttikaa!

puss

2. Leipokaa kakku

On ihanaa leipoa yhdessä ja leipominen on täydellinen aktiviteetti sateisena tai kylmänä päivänä. Tehkää jotain helppoa yhdessä, kuten omenapiirakka tai mutakakku ja nauttikaa leivonnaisistanne kahvin kanssa. Helppoa, hyvää, hauskaa ja todella romanttista.

3. Pulkka ja luistimet eivät ole vain lapsille!

Ehdota pulkkatreffejä lähimmässä mäessä. Ota mukaan roskasäkki jos sinulla ei ole pulkkaa ja pakkaa mukaan termos kaakaota. Tai lainaa luistimia ja menkää lähimmälle radalle deittisi kanssa. Tästä tulee takuulla hauskat ja romanttiset treffit!

c5cda6e49c28cba8a5ac982efc8d567a

4.  Keilailu

Keilailu tai biljardi ensimmäisillä treffeillä on hauskaa ja vähän erilainen ehdotus mitä tehdä treffeillä. Sekä keilailu että biljardin pelaaminen on rentoa ja intiimiä ja saatte mahdollisuuden sponttaaniin haliin tai muuhun kontaktiin. Teillä on jotain tekemistä samaan aikaan kun opitte tuntemaan toisenne ja jos haluatte, voitte juoda oluet.

5. Gokart 

Jos pidät seukkailuista, treffit kartingradalla voi olla hyvä idea. Kilpailkaa toisianne vastaan ja antakaa adrenaliinin virrata. Mutta muista kysyä deitiltäsi ennen treffejä jos hän myös tykkää tämänlaisista treffeistä.

b9b50a92968930336a11d0dcbe4dca50

6. Museovierailu

Museovierailu voi kuulostaa tylsältä joillekin, mutta sitä sen ei tarvitse olla. Isoimmissa kaupungeissa on meilkein aina jännittäviä näyttelyitä ja monet museot ovat auki pitkään. Teillä ehkä on yhteinen kiinnostuksenkohde josta voitte oppia enemmän? Voitte jälkeenpäin mennä kahville tai lasilliselle ja puhua siitä mitä näitte museossa.

14e4e1e58ac5069fe1b053cde40b9ab2

7. Brussi illallisen sijaan

Illallinen ensimmäisillä treffeillä voi olla jäykkää. Minusta hyvä idea illallisen sijaan on siksi brunssi! Menkää viikonloppuna aamulla hotelliin syömään aamiaista tai menkää brunssille kahvilaan – niin luksusta! Voitte istua tunitkausia sohvassa ja juoda kahvia, napostella herkkuja ja jutella.

8. Talvikävely kauniissa ympäristössä

Tammikuussa rahat voivat usein olla loppu joulun ja uudenvuoden jälkeen. Kävely kauniissa maastossa on sekä ilmaista että mukavaa. Tarkistakaa etukäteen missä voitte kävellä hyvänmittaisen kävelyn ja lopettakaa vuoren huipulle tai muuhun paikkaan jossa on kaunis näköala. Muistakaa pakata mukaan kahvia termokseen ja pullaa.

3af9b523176a3c6cf5f3d4386109cd42

Deittailu talvella voi olla todella romanttista. Lainaa kaulaliinaasi deitillesi, lämmitä käsiäsi hänen käsissään tai halatkaa. Mitkä ovat sinun parhaat talvitreffivinkkisi?

dating


There are 2 comments

Add yours

Post a new comment