giphyfight

7 merkkiä jotka kertovat että teit oikein kun jatkoit eteenpäin

Kaikilla suheilla on up´s and down´s mutta jos olet huomannut nämä merkit teidän on ehdottomasti mentävä eri teitä.

Onko jokin näistä tapahtunut sinulle? 

1. Kaikki muu on kivempaa kuin hänen kanssaan hengailu

Ennen teitte kaiken yhdessä, mutta nyt vietätte enemmän aikaa kavereidenne kanssa tai yksin esim. salilla. Kun olette kaksin kotona illalla, te molemmat näppäilette vain puhelimianne täyttääksenne hiljaisuuden joka on syntynyt kun teillä ei enää ole mitään sanottavaa.

giphydrinkingbeer

2. Et ole osa partnerisi tulevaisuutta

Kun ehdotat että suunnittelette romanttisen viikonlopun yhdessä, partnerillasi on tuhat eri syytä miksei hän ehdi. Hän ei myöskään ehdi sukujuhliin tai kavereidesi syntymäpäiväjuhliin. Suunnitella jotain yhdessä on yhtäkkiä mission impossible. Partnerisi sanoo asioita kuten “Kun olen opiskellut valmiiksi, haluan että minä…” ja unohtaa että siinä lauseessa pitäisi olla “me”. Hän alkaa myös tehdä omia tulevaisuuden suunnitelmia, kuten reissuja, puhumatta kanssasi niistä ensin. Myös suuret päätökset kuten lapsien hankkiminen tai yhteisen kodin ostaminen ja häät ovat partnerillesi puheenaiheita joista hän ei halua keskustella.

giphydreaming

3. Suhteestanne on tullut sota

Ette voi keskustella pitkään ilman että alatte riidellä ja haluatte molemmat “voittaa” riidat. Kun ennen keskustelitte vakavista ja syvistä aiheista, ärsyynnytte vain nyt. Ette kuuntele toista ja keskustelunne päättyvät usein riitoihin.

giphyfight

4. Olette muuttuneet

Kun tapasitte ensimmäisen kerran olitte hauskoja ja ulospäinsuuntautuneita ja olitte molemmat sitä mieltä ettei teistä koskaan tulisi sellaista tylsää paria joka vain riitelee koko ajan. Mielestäsi partnerisi oli jännittävä ja seksikäs kun opitte tuntemaan toisenne. Nauroitte, puhuitte kaikesta ja halusitte vain olla yhdessä koko ajan. Nyt kun katsot partneriasi verkkareissa tv-sohvassa, sinun on vaikea ymmärtää että hän on sama ihminen kuin se jonka kanssa aloit seurustella aikoinaan.

giphyboring

 5. Partnerisi ei enää kero asioita sinulle

Ennen parasta mitä tiesit oli tulla kotiin rankan päivän jälkeen ja jutella kaikesta partnerisi kanssa. Puhuitte ärsyttävästä pomosta ja muista arkihuolista. Nykyään partnerisi ei edes katso ylös kännykästään kun tulet kotiin. Hän ei kysy miten voit eikä kerro päivästään.

giphy

6. Ette enää harrasta seksiä

Partnerisi vetäytyy pois sinusta sekä fyysisesti että henkisesti. Hän ehkä sanoo tarvitsevansa lisää omaa tilaa ja haluaa yhä useammin olla yksin. Hän ei koske sinuun,  ettekä hymyile toisillenne kun katseenne kohtaa kuten aikaisemin. Sponttaanit pusut ja halit ovat nykyään harvinaisia. Kun nukutte yhdessä partnerisi kääntää selkänsä sinuun ja niin… et edes muista milloin viimeksi harrastitte seksiä.

giphynosex

7. Ette enää söpöile

Ennen teillä oli hassuja kutsumanimiä toisillenne, vitsejä joita vain te kaksi ymmärsitte ja lapsellinen, yhteinen huumori. Kävelitte käsi kädessä, pussailitte ja nauroitte yhdessä. Nyt tuntuu kuin “ensilumous” olisi kadonnut ja olette unohtaneet mitä “me” ennen tarkoitti teille.

giphymys

Ero on aina rankkaa, mutta mitä nopeammin särkynyt sydämesi paranee, sitä nopeammin voit tavata jonkun joka tekee sinut onnelliseksi oikeasti. 

dating


There is 1 comment

Add yours

Post a new comment