asshole-posters

Näin tunnistat välttelijän

Olen aikaisemmin kirjoittanut tyypeistä jotka haluavat “syödä ja säästä kakun” joihin olen itse tuhlannut monta vuotta elämästäni. Tyyppi joka ei halua vakavaa suhdetta, mutta joka kuitenkin haluaa jatkaa seurustelua koska hän pitää seurasta ja läheisyydestä. Tämä tyyppi voi oikeasti pitää sinusta, mutta hän pelkää aivan liian paljon isoja tunteita ja päätöksiä. Olipa syy mikä tahansa, sinun täytyy saada tietää mitä on tekeillä, koska tämä välttelijä voi tehdä sinut hulluksi. Hän voi jatkaa loputtomiin ilman että hän päättää mitä haluaa ja siksi sinun (niin SINUN!) on otettava tilanne haltuusi. Älä tuhlaa aikaasi ja tunteitasi – sinun on ainakin saatava jotain siitä.

Näin tunnistat välttelijän

1) Välttelijä tekee kaikkensa sen eteen ettei hänen tarvitse tavata perhettäsi tai kavereitasi. Uutena vuotena, jouluna ja juhannuksena hänellä on jo omia suunnitelmia. Joista hän ei tietenkään ole kertonut sinulle.

2) Välttelijä ei koskaan halua puhua kanssasi tulevaisuudesta. Miksi? Koska et kuulu hänen tulevaisuuteensa.

3) Välttelijä tapaa mielummin kavereitaan kuin sinua. Seurasi kelpaa kuitenkin kun mitään hauskempaa ei ole tarjolla. Onhan pizza- ja leffailta aina kiva, mutta sen enempää hän ei näe vaivaa.

4) Sana “pari-illallinen” saa välttelijän hikoilemaan.

5) Hän ei julkaise kuvia teistä kahdesta someen ja hänen parisuhdetilanne Facebookissa on “sinkku”.

6) Välttelijän mieliala vaihtelee kuin teinipojalla. Illalla hän on tosi söpö ja romanttinen ja aamulla on kuin hän ei huomaisikaan sinua. Parasta mitä tiedät on ne harvat kerrat kun hän näyttää hyvät puolensa.

7) Hän voi myös “hävitä maailmasta” pariksi päiväksi, eikä hän silloin vastaa puhelimeen ja selittää sen sanomalla jotain siitä miten “akku loppui”.

8) Kaverisi alkaa kyseenalaistaa suhdettanne ja huomaat että puolustat välttelijän käyttäytymistä koska sisimmässäsi häpeät. “Meillä menee tosi hyvin kun olemme kahdestaan” on lause jonka olet sanonut liian monta kertaa.

Eli: Jos henkilö sanoo suoraan että hän “ei ole valmis suhteeseen, mutta haluaa silti tapailla”, sinun on lopetettava itsellesi valehtelu. EI, hän ei tule kahdeksan kuukauden jälkeen tajuamaan että hän on rakastunut sinuun. Se olisi siinä tapauksessa jo tapahtunut. Oletko valmis jatkamaan jakaamaan arkesi ja sänkysi henkilön kanssa joka ei koskaan tule rakastumaan sinuun? Jos vastaus on ei, lopeta suhteenne nyt. Tough shit. Vältteleekö välttelijä vielä enemmän ja lähettää moniselitteisiä signaaleja? Hän ehkä jopa sanoo rakastavansa sinua, mutta jatkaa käyttäytymään tavalla joka todistaa vastakohtaista? Silloin sinun on kysyttävä itseltäsi: miten paljon SINÄ voit sietää? Miten kauan SINÄ jaksat odottaa henkilöä joka ei voi päättää mitä hän haluaa? Toivottavasti vastaus on “en enempää” ja “en enää sekuntiakaan”. Sen jälken voit tehdä jotain asialle.

Anime-Couple-dakaroth-30798972-665-499
Mitä mieltä te olette? Onko joku teistä onnistunut käännyttämään “välttelijän”? Vai oletko ehkä itse ollut “välttelijä”? 

dating


There are no comments

Add yours