stop

7 merkkiä jotka kertovat että olet (todellakin) liian nirso deittailussa

1. Etsit yhdistelmää Brad Pittin ja Angelina Joliesn ulkonäoistä ja Einsteinin aivoista.

brad 2teste+einstein1_7

2. Omat puuttesi (kuten että olet aina myöhässä, muutut hirviöksi kun sinulla on nälkä ja unohdat välillä pestä hiuksesi viikkoon) ovat suloisia, mutta et hyväksy että deittisi ei tiedä miten paita viikataan täydellisesti.

brittan

3. Kaverisi ovat kysyväisen näköisiä kun kerrot HIRVEÄSTÄ treffistä jolla olit. Miten he eivät voi YMMÄRTÄÄ että ansaitset parempaa?

hejdå

4. Mielestäsi se, että seurustelukumppanisi tekee kuten Richard Gere Pretty Womanin loppukohtauksessa, ei ole mitenkään epätavallista.

pretty

5. Loukkaannut kun joku pokaa sinua, koska mielestäsi henkilöiden jotka eivät todellakaan sovi sinulle pitäisi tietää paremmin.

prinsessa

6. Etsit partneria jolla on samat harrastukset kuin sinulla ja joka rakastaa harrastuksiaan yhtä paljon kuin sinä (postimerkkien keräys, lintujen bongaus, roolileikit, leipominen, tanssiminen, tv-sarjat). Jos henkilö ei ymmärrä Seinfeldin huumoria, hän ei kiinnosta sinua.

hghsg

7. Et koskaan myöntäisi sitä, mutta mielestäsi olet viisaampi, kauniimpi ja parempi kuin kaikki jotka tunnet (eli myös ne joiden kanssa olet seurustellut). Mutta miksi tarvitsisit rakkautta kun sinulla on jo sinut?

obama

dating


There is 1 comment

Add yours
  1. Anne

    7/7 oikein 🙂 Ei kyllä lupaa hyvää. (Oikeasti) Ja liian pitkä ja tuskallinen tie on muuttua. Ja aikakin varmasti loppuu kesken. Lieneekö peli nyt pelattu, äkkisistään tuo voisi masentaa ja tuoda toivottomuuden.

    Tähän kyllä tahdon sitten lohduttavan postauksen, kuinka hyväksyä itsessään nuo piirteet niin että ne eivät enää hallitse. Se lienee helpoin tie muuttua? Tai sitten hyväksyä että on se mikä on, siitä kai elämässä on aika pitkälti kysymys?


Post a new comment