hp–1050×525

Yhdessä muutumme paremmiksi pitämään yhteyttä

Muutama päivä sitten sain palautetta yhteen kirjoitukseeni siitä, miten meidän pitäisi tulla paremmiksi kirjoittamaan positiivisesti. Yksi lukija kirjoitti, että me bloggaajat kirjoitamme liika nettideittailun ongelmista ja kirjoitamme liian vähän neuvoja. Olen samaa mieltä kuin hän ja siksi ajattelin nyt kirjoittaa siitä, miten me miehet voimme lisätä mahdollisuuksiamme saada vastauksia heiltä joille kirjoitamme.

Sain viestin yhdeltä blogilukijalta, plus 30-v. naiselta. Hän oli todella kyllästynyt siihen, miten miehet kirjoittivat hänelle. Siis henkilöt joita hän ei ollut tavannut koskaan.
”Moi söpis. Mitä teet tänään illalla?”
”Mites söpöliini voi tänään?”

Sexy, sweetie ja honey olivat muita nimiä joiksi häntä oli kutsuttu. “Olisivatko he voineet mennä naisen luo baarissa ja sanoa niin?” meilin lähettäjä kysyi. Hän tunsi ainakin itsensä pienennetyksi – niin kuin hän olisi lapsi.

Ymmärrän häntä sata prosenttisesti. Jos monet miehet kirjoittavat näin kun he yrittävät aloittaa keskustelun, ymmärrän miksi he eivät saa vastauksia. Mutta tämä ehkä johtuu siitä, että on vaikeaa tietää miten kirjoittaa. Viestini lähettäjä mukaan nämä miehet luulevat että he kirjoittavat söpöllä tavalla eikä ymmärrä että vaikutus oikeastaan on päinvastainen. Luulevatkohan monet miehet että kaikki naiset haluavat että heidän ulkonäköään kehutaan ja että heitä pitäisi kohdella kuin prinsessoja?

Olen varma että miehet voivat tulla paremmiksi viestien kirjoittamisessa. En kuitenkaan usko että pystymme siihen ilman naisten apua. Mitä haluatte lukea viestissä tuntemattomalta? Ja mitä ette todellakaan halua lukea?

 

hp man

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There is 1 comment

Add yours
  1. N30

    Viestit, joissa lukee pelkkä “Moi.” tai “Miten menee?” tms. ovat iso ei. Itse tykkään lukea pidempiä viestejä, joissa ihminen kertoo olennaisimmat asiat itsestään: Kuka olet, mitä etsit, miksi minun profiilini sai hänet lähettämään viestin. Kun viitsii vähän nähdä vaivaa viestin kirjoittamisessa ja muotoilemisessa, niin antaa myös paremman kuvan itsestään. Ja vinkkinä myös se, että yrittäkää edes vähän panostaa siihen kielioppiin ja välimerkkien käyttöön 🙂


Post a new comment