efb8757853e49b8f82120ec3a452a2f7

Vältä näitä juttuja ensimmäisillä treffeillä!

Mukavan illan jälkeen kun olimme juoneet pari lasia viiniä ja puhuneet kiinnostavista aiheista, oli aika hyvästellä. Kun puin takkiani päälle ja olin juuri halaamassa nettideittiäni, hän katsoi minua kysyvästi ja sanoi “noniin, meille vai teille…?”. Se, että pitää itsestäänselvyytenä että harrastaa seksiä ensimmäisillä treffeillä ilman että kumpikaan on treffien aikana viitannut siihen mitenkään, ei ole niin hyvä taktiikka.

… Ja tässä kahdeksan muuta neuvoa ensimmäisille treffeille!

 

1. Puhua siitä mikä meni pieleen edellisissä suhteissa

Meillä on kaikilla menneisyytemme ja eksämme. On helppoa alkaa analysoimaan mikä meni pieleen – varsinkin jos deittisi kysyy mikä meni pieleen! Mutta se ei ole oleellista eikä kiinnostavaa, vaan se, kuka olet tänään ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Voit tietenkin selittää parissa lauseessa miksi olet sinkku, jos saat sen kysymyksen, mutta älä puhu liikaa siitä.

2. Tulla treffeille epäpuhtaana

Kaikilla meillä on omat makumme sen suhteen mikä on hyvännäköistä ja mikä ei, sekä miten juhlavasti tai arkisesti pitäisi pukeutua treffeille. Mutta yritä kuitenkin näyttää että olet nähnyt edes vähän vaivaa. Sinun täytyy tietenkin tuntea olosi mukavaksi ja rennoksi, mutta hän jonka kanssa olet treffeillä arvostaa varmasti jos tuoksut hyvälle, vaatteesi ovat puhtaat ja olet harjannut hiukset.

3. Ei tarjoudu maksamaan koko tai puoli laskua

Pihiys on todella epäseksikästä, sekä miehenä että naisena! Jos sinulla ei ole varaa syödä ravintolassa, ehdota treffipaikaksi kahvilaa tai kävelyä. Ei ole ok odottaa että toinen maksaa koko laskun ja kadota heti kun lasku tulee pöytään.

4. Liian epävarma

Kiltteys ei ole sama kuin se, että on samaa mieltä kaikesta mitä toinen sanoo tai ehdottaa. Tämä käyttäytyminen koetaan usein ärsyttävänä ja nöyristelevänä. Ei kannata myöskään pienentää itseään koko ajan. Vaikka tunnetkin olevasi “toisessa liigassa” kuin hän jonka kanssa olet treffeillä, älä huomioi sitä. Älä käyttäydy kuin olisit “heikompi”, koska silloin sinua kohdellaan niin. En tarkoita ettet saa olla ujo, mutta yritä saada esiin hyvät puolesi äläkä “pyydä anteeksi että olet olemassa”. Pahinta on sanoa “en ymmärrä miten sinä haluat mennä treffeille minun kanssa”. Pää pystyyn!

5. Olla liian itsekäs 

Tämä on tavallaan edellisen neuvon vastakohta. Ainoa henkilö joka voi olla pahempi kuin liian varovainen on liian omakehuileva ja itsekäs henkilö! Älä puhu vain itsestäsi ja sinun (todella tärkeästä) työstäsi, äläkä sano mitä tienaat. Siitä voi helposti tulla noloa. Ole nöyrä ja näytä että olet kiinnostunut deitistäsi.

6. Sanoa jotain kömpelöä 

Olin kerran treffeillä henkilön kanssa joka sanoi todella rumia asioita lihavista henkilöistä. Hän yritti olla vitsikäs, mutta en nähnyt mitään hauskaa siinä mitä hän sanoi. Ole varovainen kun puhut toisista ihmisistä – vaikket yrittäisikään olla rasistinen, seksistinen tai muuten vain kömpelö tahallasi. Kukaan ei halua seurustella henkilön kanssa joka on moukkamainen.

7. Levittää negatiivisuutta

Joo, elämä ei aina hymyile ja meillä on kaikilla huonot päivämme, MUTTA, huonon päiväsi EI saa vaikuttaa treffejänne. Älä valita että kaikki on kallista, on huono ilma, olet väsynyt, työkaverisi ovat tyhmiä tai että työssäsi on tylsää. Yritä vaikuttaa iloiselta ja avoimelta ja pidä negatiivisuus poissa.

8. Luulla että hän jonka kanssa on treffeillä on psykologi 

Tämä on itseasiassa tavallisempaa kuin uskoisi! Monen mielestä on mukava jutella syvällisiä henkilön kanssa joka ei tiedä niin paljon itsestään. Ja vips on kertonut koko lapsuudestaan, miten raskaasti otti isoisän kuoleman, miten kumppanit aina jättää, mitä lääkkeitä syö ja miten yksinäistä on yöllä. Muista että deittisi EI ole psykologisi! Vaikka hän kysyykin jostain, sinun ei tarvitse antaa kahden tunnin vastausta. Kevytversio riittää ensimmäisillä treffeillä!

 

de322ab9d70cd66a24b671ff4438dd89


Onnea deittailuun ja muista että klisee “ole oma itsesi” toimii usein! (Vaikka sinun ehkä pitäisi putsata vähän pintaasi ja näyttää parhaimmat puolesi…!)

Mitkä ovat sinun “big no-no”:t ensimmäisillä treffeillä?

dating


There are no comments

Add yours