ecclesiastes-115

Nyt skarpataan!

Tarkoitammeko aina kaikkea jota kirjoitamme tänne blogiin? En usko. Mutta vaikuttavatko sanamme siihen, miten miehet ja naiset toimivat? Kyllä varmaan. Siksi on mielestäni hyvä että kirjoitamme asiallisesti ja positiivisesti. Muuten voimme joutua noidankehään.

Blogikommentit voivat joskus olla turhan loukkaavia. Rumat kommentit liittyvät yleensä “sukupuolten sotaan”, siis siihen, että mikä sukupuoli käyttäytyy parhaiten tai huonoiten. Vaikka blogikirjoitus kertoisi jostain aivan muusta, kommentit kertovat yleensä sukupuolieroista.

Olen varma että monet eivät kommentoi vakavissaan – netissä monet kirjoittavat, valitettavasti, liioitellen. Monet haluavat vain provosoida tai haastaa riitaa. On tietenkin myös olemassa heitä jotka ovat rehellisiä ja todella pettyneitä toiseen sukupuoleen.

Ei ole väliä mitä kirjoitamme, deittailu ei muutu helpommaksi kommenteistamme. Päinvastoin tulemme vain epäileväisiksi kun luemme negatiivisia tai kyseenalaisia kommentteja. Sillä “se mies tai nainen joka kirjoitti sen kommentin edustaa sukupuoltaan. Voi ei, miten voin koskaan luottaa kenenkään?”.

Tänään voi tuntua vaikealta löytää se oikea, uskon että monet blogilukijat ovat samaa mieltä kanssani. Siksi meidän on autettava toisiamme. Yritä olla positiivinen ja muista että muut voivat ottaa vaikutteita sanoistasi. Näin voimme keskustella deittailusta ilman “sukupuolten sotaa”.

 

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There is 1 comment

Add yours

Post a new comment