Skärmklipp 2015-06-15 13.24.25

“Valehtelen niin hyvin”

Haluatko tietää onko deittisi kanssasi vain ajan kuluksi vai onko kyse aidoista tunteista? Jos seuraavat väittämät pitävät paikkansa, hän ei luultavasti ole kiinnostunut sinusta. Mistä minä tiedän? Been there done that. Big time. 

1. “Anteeksi etten ole kirjoittanut sinulle (kahteen päivään), minulla on ollut niin paljon tekemistä töissä”

Mitä hänen pitäisi sanoa: “Vaikka olisinkin töissä 14 tuntia kaipaisin jokaista taukoa jolloin voisin tekstailla tai soitella kanssasi.”

2. “Olen todella kiireinen juuri nyt ja en uskalla luvata liikaa ennen kuin olen selvittänyt kaiken elämässäni ensin”

Mitä hänen pitäisi sanoa: “Koska minulla on juuri nyt paljon rankkaa meneillään elämässä, olen todella iloinen että sinä olet tukenani. Kiitos.”

3. “En pidä siitä että kokoajan pitää päättää onko poika-/tyttöystävä vai vain kaveri. Emmekö vain voi hengailla ja pitää hauskaa? Eikö se riitä?” (Näin hän sanoo kun olette tapailleet kauan ja kysyt mitä te olette – seurusteletteko vai oletteko vain kavereita).

Mitä hänen pitäisi sanoa: “Kiva että haluat puhua siitä, olen itsekin miettinyt sitä. Viihdyn todella hyvin seurassasi ja haluan mielelläni tietää mihin tämä voi viedä meidät… En tietenkään tapaile muita kuin sinua.”

3. Mikset ole saanut tavata perhettäni/kavereitani vielä? Emme vain ole saanut sitä aikaiseksi, en yleensä vie henkilöitä joiden kanssa seurustelen perheeni luo tai kavereideni. Perheeni ja kaverini eivät tarvitse tavata sinua. Tai jotain”

Mitä hänen pitäisi sanoa: “Halua todella että tapaat perheeni/kaverini niin nopeasti kuin mahdollista niin että näet mistä tulen. Kaverini/perheeni ovat udelleet sinusta! Milloin saan tavata sinun perheesi ja kaverisi?”

Skärmklipp 2015-06-15 13.26.57

dating


There are no comments

Add yours