deittihaasteet

Uusi vuosi, uudet deittihaasteet

2018 on täällä, sekä uudet deittihaasteet. Monelle deittailijalle se voi tuoda mukanaan haasteen löytää rooli jossa tuntee olonsa mukavaksi. 

Vuonna 2017 tapahtui paljon deittaus- ja “pokaus”-maailmassa. Moni, varsinkin nainen, on kertonut hirveistä kokemuksistaan ja monen miehen huono käytös on vihdoin tullut esiin parrasvaloihin. Joidenkin mielestä naisten kuluu olla kauniita, hymyillä eikä ottaa likaa tilaa ja puhua liikaa. Se on vanhanaikainen ja surullinen käsitys.

Meidän miesten kehitys on mennyt toiseen suuntaan. Viime vuosina miesrooli on muuttunut paljon. Miesten “vaatimukset” ovat lisääntyneet. Tällä en tarkoita että meidän pitäisi siivota ja tiskata, vaan muuttua henkilöinä. Meidän täytyy olla sekä “miehekkäitä” että moderneja. Meidän tulee olla sosiaalisia ja puheliaita, muttei ottaa liikaa tilaa. Meidän pitää lisäksi olla herkkiä, muttei liian herkkiä. Tienata hyvin, muttei liian paljon. Ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan. Ei tietenkään ole mahdotonta täyttää nämä kriteerit, mutta se ei ole helppoa.

Miehenä haluaa löytää turvallisuuden deittikäyttäytymisessään; murtaa koodi siihen, mikä toimii ja mikä ei. Naisena uskon että on helpompi tehdä “oikeita asioita”. Me miehet olemme niin perinteisiä, tai joidenkin mielestä ehkä primitiivisiä, että samat vanhat niksit, jotka toimivat ennen kun halusi saada toisen kiinnostumaan sinusta, eivät toimi enää.

Miehenä tunnen, että voi olla vaikea tietää miten käytökseni voi tulkita. Jos maksan laskun ravintolassa tai kehun, toinen voi ottaa sen joko kohteliaisuutena ja loukkauksena.

 

Mitkä luulet olevat tämän deittivuoden suurimmat deittihaasteet? Hyvää alkavaa vuotta 2018!

ONKO SINULLA AJATUKSIA TÄSTÄ KIRJOITUKSESTA TAI BLOGISTA, TAI EHDOTUKSIA AIHEISTA JOISTA VOISIN KIRJOITTAA? KOMMENTOI!
dating


There are no comments

Add yours