dare_to_be_different_one_goldfish_swimming_the_other_way

Uskalla olla ainutlaatuinen

Ensinnäkin, todella kiva saada niin paljon palautetta ensimmäiseen kirjoitukseeni. Se oli blogidebyyttini ja en oikein tiennyt mitä odottaa. Mutta ilahduin palautteesta – sekä positiivisesta että vähemmän positiivisestä.

Yksi asia mitä palaute näytti oli miten erilaisia olemme. Kaikilla meillä on tiettyjä vahvuuksia. Palautteesta sain kuvan teistä lukijoista että te olette tietoisia, teillä on huumoria, mietitte tarkkaan ja muita hyviä ominaisuuksia. Uskon että deittiyhteyksissä voimme olla huonoja näyttämään miksi ja miten olemme ainutlaatuisia. Pelkäämme kai ettemme ole kuten normit sanovat että meidän pitäisi olla. Uskon kuitenkin että todennäköisyys että löytäisimme jonkun nousee jos uskallamme olla oma itsemme. Kliseistä, vai mitä? Yritän tässä kirjoituksessa selittää mitä tarkoitan. Huomioikaa etten käytä sukupuolinäkökulmia nyt. Tämä ei liity naiseuteen tai mieheyteen.

Olen aika ujo, joten alussa kun aloitin nettideittailun yritin mukautua aika paljon häneen jonka kanssa olin treffeillä. Jos hän piti esimerkiksi agilitystä (ei mitään pahaa agilityä vastaan), puhuimme paljon juuri tästä harrastuksesta. Kun tulin kotiin treffeiltä ja katsoin itseäni peiliin, ymmärsin usein etten ollut sanonu mitään itsestäni.

Tänään ajattelen toisin. En mene treffeille täysin keskittyneenä häneen jonka tapaan. Kuuntelen mielelläni uusista agilitytrendeistä, mutta en tunnin. Jos en ole samaa mieltä deittini kanssa, sanon sen: jos esimerkiksi menen treffeille jonkun kanssa joka on todella urasuuntautunut ja jolle työ on todella tärkeää – yleensä sellaisissa tilanteissa yrittää ehkä vaikuttaa samanlaiselta, eikä alkaa puhua miten pitäisi löytää tasapaino elämässä, ettei työ ole elämän tärkein asia ja ettei pidä stressistä. Mitkä ovat vaihtoehdot? Teeskennellä että on joku muu kuin on?

Lopuksi haluan sanoa että olemalla oma itsensä voi sisältää riskejä – voit säikyttää pois henkilöitä jotka eivät pidä sinusta sellaisena jona olet (tästä monet lukijat kirjoittivat minulle). Samaan aikaan monet kiinnostuu juuri ainutlaatuisista ominaisuuksistamme.

Yksi asia vielä: kun olet oma itsesi, deittailusta tulee niin paljon hauskempaa!

dating


There are no comments

Add yours