cecilia happypancake

Tervetuloa Cecilia!

Tänään esittelemme uuden parisuhdebloggaajamme täällä Happy Pancake:illä. Hänen nimensä on Cecilia Salamon ja voimme luvata että Cecilia tulee kirjoittamaan kiinnostavia ja hauskoja blogikirjoituksia! Oppiaksemme tuntemaan hänet paremmin, haastattelimme häntä muutamalla henkilökohtaisella kysymyksellä. 

Hei Cecilia! Kerro itsestäsi!
– Äh, aina yhtä vaikeaa kuvailla itseään, mutta okei… Olen 27-vuotias, asun yksiössä Tukholmassa kissojeni kanssa. Olen toimittaja ja parisuhdeasiantuntija suuressa, ruotsalaisessa lehdessä ja bloggaan ruotsiksi osoitteessa ceciliasbikt.se.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
– Juon punaviiniä, teen ruokaa ja yritän paeta harmaasta arjesta niin hyvin kuin voin.

Mitä aiot kirjoittaa tähän blogiin? 
– Yritän kirjoittaa sekä hauskoja että vakavimpia kirjoituksia rakkaudesta ja suhteista. Kirjoitan tietenkin myös deittivinkkejä ja omia deittianekdootteja…

Siitä puheen ollen – oletko itse nettideittailut?
– No olen! Olen itseasiassa löytänyt monta poikaystävää netin kautta ja löysin yhden parhaista ystävistäni Happy Pancake:istä! Minusta ei ole oudompaa tavata henkilöitä netissä kuin baarissa. Raukka kaikkia jotka olivat sinkkuja ennen 90-lukua kun internettiä ei vielä ollut keksitty!

Miksi pitäisi nettideittailla? 
– Koska elämä on liian lyhyt olemaan nettideittailematta! Voit löytää tuhansien sinkkujen joukosta jonkun jota halata talven pimeydessä. Rakkaus ja läheisyys ovat ihnimillisiä tarpeita ja uskon että on olemassa “se oikea” kaikille.

Viimeinen kysymys: miten oma rakkauselämäsi voi?
– Minulla on ollut sekä pitkiä, vakavia suhteitä, että hulluja sinkkukausia jolloin deittailin paljon, josta olen iloinen! Aloin aika äskettäin seurustella ihanan miehen kanssa johon olen lapsellisen rakastunut. Saa nähdä mitä tulevaisuudessa tapahtuu…

 

Onko sinulla parisuhdekysymyksiä, haluatko kommentoida tätä kirjoitusta tai onko sinulla muita kysymyksiä? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours