terve

Terve suhde alkaa sinusta

Jooga- ja meditaatioharrastukseni tuli yllätyksenä sekä itselleni että kaikille ystävilleni ja perheelleni. Olen monen mielestä yogin vastakohta: olen aina ollut hän joka viinilasi yhdessä kädessä ja tupakka toisessa kertoo hauskoja treffitarinoita. Olen sitä paitsi laiska. Olen aina luullut että joogahenkilöt heräävät klo 05.30, juovat sitruunavettä ja joogaavat auringonnousussa. Se ei kuulosta ollenkaan minulta, enkä minä koskaan muutu sellaiseksi!

Muutama vuosi sitten testasin joogaa kotona YouTube:n edessä. Rehellisesti puhuen kelasin eteenpäin aina kun tuli vaikea kohta ja välillä otin tauon ja menin jääkaapille hakemaan herkkupalan. Sisälläni tapahtui kuitenkin jotain kun joogasin. Itkin joskus ja tunsin yhteyden itseni kanssa ja kehooni tavalla jota en ollut aikaisemmin kokenut.

Kun kirjoitan tätä olen ollu sinkku pisimpään aikaan elämässäni: kaksi ja puoli vuotta (miinus muutama parin kuukauden deittailu). Se ei varmaan kuulosta pitkältä ajalta, mutta minulla on ollut poikaystäviä non stop teinivuosista asti. Aina kun suhde on päättynyt, olen käynyt vanhat deittini läpi ja kirjoittanut viestejä heille jotka vaikuttivat kiinnostavilta. Olen myös ladannut kaikki deittisovellukset ja muilla tavoilla yrittänyt täyttää tyhjyyden jota olen tuntenut.

Jooga ja meditaatio ovat auttaneet minua hyväksymään “yksinäisyyden” uudella tavalla. Kun olet yhteydessä tunteidesi kanssa on helpompi olla toimimatta impulssien mukaan.

Myönnän, että kun tunnen oloni yksinäiseksi voin lähettää viestin henkilölle jonka kanssa tiedän ettei koskaan tule mitään vakavaa. Tänään osaan kuitenkin välttää destruktiivisia suhteita.

Haluan rohkaista sinua löytämään yhteyden kehosi, tunteidesi ja käytöksesi kanssa. Löydä aikaa arjessa miettiä näitä asioita. Tämä voi kuulostaa oudommalta kuin mitä se on – sinun ei tarvitse mennä kurssille oppiaksesi meditoimaan.

Meidän, jotka aina joudumme destruktiivisiin suhteisiin, on ymmärrettävä, että ansaitsemme rakkautta ja kunnioitusta. Ensimmäinen askel terveeseen suhteeseen on tämän ymmärtäminen. Terve suhde alkaa sinusta.

dating


There are no comments

Add yours