romantisk-dejt-hur

Romantiikka – mitä se oikeastaan on?

Yhtenä ystävänpäivänä päätin juhlia kunnolla. Tekisin illallista, suursiivoisin kämpän, sytyttäisin kynttilöitä ja valitsisin tunnelmallista musiikkia. Vartaloni saisi muodonmuutoksen vahauksella, kosteusvoiteella ja hajuvedellä. Lakkaisin kynteni, stailaisin tukkani, valitsisin yhteensopivat alusvaatteet ja meikkaisin huolellisesti. Juhlan kunniaksi olin ostanut mustan, tiukan mekon ja korkeat korkkarit joissa olin ainoastaan hyvännäköinen jos seisoin paikallani. Älkää pilkatko minua nyt, mutta olin muistaakseni siroitellut ruusun terälehtiä eteisestä keittiöön. Halusin toisin sanoen että tästä tulisi Romanttisin Ilta Ikinä.

Noin 15 minuuttia ennen kun poikaystäväni koputtaisi oveeni tunnelma kotonani oli kaikkea paitsi romanttinen. Lievästi sanottuna kaoottinen. Ruoasta tuli tosi pahaa ja hikoilin pois kaiken meikkini kun juoksin edetakaisin kun yritin föönata hiukseni ja tehdä salaattia samaan aikaan. Kaikki miljoona kynttilää jotka olin sytyttänyt lämmittivät asuntoani ja uuni oli kuuma, jonka takia asuntoni oli ennätyskuuma. Korkeissa kengissäni näytin prostituoidulta bambilta enkä seksikkäältä tyttöystävältä jolta toivoin näyttäväni.

Kun poikaystäväni vihdoin tuli ja olin melkein rauhoittunut, kaikki tuntui yhtäkkiä aika typerältä. Join vähän liian monta lasia viiniä koska stressasin niin paljon enkä pystynyt syömään koska ruoka oli niin pahaa. Jäykän illallisen jälkeen (emme tienneet miten käyttäytyisimme toisiamme kohtaan), potkaisin pois kenkäni ja vaihdoin mekkoni verkkareihin. Nukahdimme telkkarin eteen ja olin aivan liian uupunut illan vaivannäön jälkeen harrastamaan seksiä.

Jaahas. Mitä opin tästä? Että miten paljon rakastankaan ideaa romanttisista teoista, ne voivat myös aiheuttaa jännittyneen tunnelman ja paineita. Yleensähän pienet arkijutut, jotka näyttävät että välittää, ovat kaikkein romanttisimpia. Olen kirjoittanut pienen listan asioista jotka ovat romanttisia – mutta jotka ehdottomasti eivät sisällä ruusuja, shampanjaa ja vaahtokylpyä!

(Riittävän) romanttisia asioita joita voit tehdä deitillesi/kumppanillesi:

1. Piiloita lappu
Kirjoita söpö lappu ja jätä se deittisi luo kun menet. Jos löytää post-it-lapun kylpyhuoneen kaapista tai kengästä jossa lukee “olet söpö” tms. saa helposti hymyn huulille.

2. Tee aamiaista
Jos olet ollut yötä hänen luonaan tai hän sinun luonasi voit herätä vähän aikaisemmin ja tehdä aamiaista. Vaikka keittäisitkin vain kahvia ja tuot sen sänkyyn, deittisi tulee luultavasti iloiseksi.

3. Tiskaa illallisen jälkeen
Se, että toinen tiskaa ilman että tekee siitä suurta numeroa on ainakin minun mielestäni seksikästä! Näytä että olet henkilö joka voi antaa ilman että vaadit mitään takaisin.

4. Uskalla kävellä käsi kädessä
Okei, kaikki eivät pidä siitä, mutta minusta se on ihanaa. Toisen käden ottaminen omaansa voi tehdä tavallisesta kävelystä todella romattisen.

5. Anna aitoja kehuja
Älä vain kehu ulkoisia asioita (kuten ulkonäköä, vaatteita tai asuntoa) vaan myös henkilökohtaisempia asioita. Jos hänellä on ihana nauru, kiinnostavia ajatuksia tai on hyvä tanssimisessa – sano se!

6. Tekstaile 
Tekstiviestin saaminen keskellä päivää jossa lukee “ajattelen sua” tms. on todella romanttista mielestäni. Tekstiviestin ei tarvitse olla niin monimutkainen tai hauska, joskus yksinkertaisuus on parasta.

love romance

Onko sinulla hyviä “romanttisuusneuvoja”? Tai oletko ollut onnistuneilla tai epäonnistuneilla romanttisilla treffeillä? Ja mitä romanttisuus tarkoittaa sinulle? Kommentoi! 

dating


Post a new comment