tumblr_nmrvifFygD1qcltyro1_500

“Minun on aina ollut vaikea puhua kauniille naisille”

Heissan HP:n suhdeasiantuntijat. Minulla on kysymyksiä kumppanin löytämisessä netistä tai arjessa “oikeassa elämässä”. Olen aika rauhallinen mies ja rakastan ulkoilua, olen huumorintajuinen ja aina oma itseni, mutta minun on vaikea puhua kauniille ja kiinnostaville naisille. Olen kai aika ujo ihmisten kanssa joita en tunne, paitsi silloin kun seinäkiipeilen tai vuorikiipeilen. Silloin rentoudun ja voin puhua vapaasti kenen kanssa vain :) Onko teillä vinkkejä miten voin rentoutua ja puhua tuntemattomille arkielämässä?

Håkan vastaa:

Hei,

Se mistä löytää kumppaninsa on muuttunut ajan mittaan. Tänään on tavallisempaa tavata netissä. Monen mielestä se on hyvä tapa löytää joku. Toiset ovat pettyneet deittisivustoihin ja heidän mielestä deittisivustot ovat kuin markkina missä kukaan ei valitse sinua ja kun kiinnostut jäsenestä, hän voi yhtäkkiä lopettaa viestittelyn kanssasi ja jatkaa seuraavalle jäsenelle. Rakkaussuhteen alku on yleensä vaikeaa tasapainoittelua, “haluatko edelleen olla kanssani vai et?”. Rakkauden löytäminen arkielämässä ei mielestäni eroa niin paljon nettideittailusta. “Valikoima” eroaa niin että netissä se tuntuu yleensä isommalta, jonka takia pitäisi olla suurempi mahdollisuus löytää joku, mutta poisvalituksitulemisen kokeminen on myös suurempi. Tämän takia voi helposti pettyä.

Kirjoitat että olet aina oma itsesi, mutta että sinun on vaikea puhua kauniiden ja kiinnostavien naisten kanssa. Ymmärrän että se voi masentaa. Onko mielestäsi aina ollu vaikea puhua naisille, vai onko se ennen ollut helpompaa? Joskus voimme joutua tilanteisiin elämässä joissa tulemme hylätyiksi, joka voi sattua. Silloin voi luulla että niin käy myös seuraavan kerran samantapaisessa tilanteessa. Etsimme todisteita että se tapahtuu taas jonka takia vältämme niitä tilanteita. Itseluottamus kärsii ja joudumme negatiiviseen kierteeseen. Seinä- ja vuorikiipeily vaikuttavat antavan sinulle turvaa ja rentoutusta. Oletko jutellut naisen kanssa kun olet kiipeillyt? Jos olet, miten ajattelet ja tunnet silloin verrattuna siihen kun puhut naisten kanssa ja tunnet olosi epämukavaksi? Yksi neuvo jonka voin antaa on, että haasta itsesi ottamaan kokemuksesi kiipeilystä arkielämääsi. Voit myös yrittää löytää naisen joka myös on kiinnostunut kiipeilystä ja kiipeillä ja deittailla yhtäaikaa.

Onnea deittailuun,

Håkan

dating


There are no comments

Add yours