fubk-yle-tv2

Ota tauko jos et jaksa enää

Olet “todella sinkku” ja haluat tavata sen oikean. Otat kuitenkin tauon deittailusta, koska et kertakaikkiaan jaksa enää. Miten näin voi käydä? Sinunhan pitäisi olla todella motivoitunut etsimään rakkautta.

Sain tällä viikolla sähköpostin blogilukijalta joka oli väsynyt deittailuun. Kolmen kuukauden nettideittailun jälkeen hän oli uupunut. Hän oli saanut tunteita jotka olivat lopulta sammuneet ja viestit jotka odottivat vastausta stressasivat häntä. Hän oli päättänyt ottaa deittailutauon. “Onko outoa tuntea näin?” hän kysyi. Hän mainitsi kolme syytä deittiväsymykseen:

  1. Pettymys. Hän oli uskonut että olisi olemassa enemmän henkilöitä kuin hän.
  2. Vaatimukset. Hän sai aika paljon viestejä, josta hän piti, mutta hän halusi vastata kaikille joka tuntui vaativalta. Kaikkien viestien vastaamiseen meni myös paljon aikaa, jota hänellä ei oikeastaan ollut opiskelun ja töiden takia.
  3. Rasitus. Tunne että hänen oli “pakko” jatkaa deittailua, ilman että hän sai siitä mitään tuntui raskaalta. Jos hän lopettaisi deittailun hän ei löytäisi sitä oikeaa ja siksi hän tunsi olevansa pakotettu deittailemaan.

Uskon, että hän ei ole ainoa joka tuntee ja ajattelee näin. Minä ainakin tunnistan nämä tunteet ja olen monta kertaa halunnut antaa periksi. Ja se ehkä on juuri sitä mitä täytyy tehdä joskus. Sillä jos deittailee rasittuneena ja stressaantuneena, deittailusta ei tule mitään.

Älä deittaile puolitosissasi, vaan jaa aikasi deittailuun ja opiskeluun/töihin silloin kun et ehdi ja jaksa deittailla. Näin sinulla on enemmän aikaa ja energiaa deittailla tosissasi.
plaster

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours