glad-gubbe-ledsen-gubbe

Ei negatiivisuudelle

“Jos aioit pettää, häivy!” “Haluatko vain yhtä asiaa? Älä kirjoita minulle!” “En ole seksilelusi, löydä joku muu jota voit käyttää hyväksi!” Te joilla on tämäntapaisia lauseita esittelyteksteissänne, voitte rentoutua, en nimittäin aio kirjoittaa teille. En kirjoita teille, mitä tahansa etsittekään deittisivustolla. Tämä negatiivinen kirjoitustapa ei houkuta minua.

Inspiraation tämän viikon kirjoitukseen sain blogilukijalta, joka lähetti sähköpostin minulle tästä aiheesta. Hän oli samaa mieltä kanssani eikä hänkään kirjoita henkilöille joilla on tämäntapaisia esittelytekstejä.

Tutustua henkilöön joka ajattelee sinusta näin ei vaikuta niin hyvältä alulta suhteelle. Ensin minun pitäisi todistaa etten ole jonkilainen pervo ja vaikka onnistuisinkin tässä, vaara ei ole ohi – sillä “minähän voin vain näytellä” ja “ennemmin tai myöhemmin oikea minäni tulee esiin”.

Kunnioitan teitä jotka kirjoittavat näin esittelytekseisiinne, mutta minä en jaksaisi tapailla niin epäilevää henkilöä. On olemassa hauskempia asioita joita voi tehdä.

Tiedän että monet, varsinkin naiset, saavat usein asiattomia viestejä ja että monet voivat todella huonosti siitä. Monet ovat siksi epäileväisiä kun joku uusi kirjoittaa heille deittisivustolla. Ymmärrän sen 100 prosenttisesti. Mutta mielestäni aggressiivinen lähestymistapa ei ole ratkaisu. Uskon että tämä lähestymistapa ja kirjoitustapa saa monta “hyvää” jäsentä valitsemaan että he eivät halua kirjoittaa viestiä heille. Uskon myös, että tämä kirjoitustapa houkuttaa monta “huonoa” jäsentä. Uskon siis että jos kirjoitat aggressiivisesti ettet ole kiinnostunut pettävistä sioista esittelytekstiisi, USEAMPI “huono” jäsen kirjoittaa sinulle. Tämä on tietenkin todella tylsää, mutta se on minun käsitykseni. Uskon siksi että esittelytekstit joissa kerromme mistä pidämme ovat parempia kuin tekstit joissa kerromme mistä emme pidä. Uskon, että me kaikki voimme parhaiten silloin.

 

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours