giphy-42

Näin selviät ystavänpäivästä sinkkuna

1. Odotukset
Äh. Mikä ihmeen ystävänpäivä? En ole koskaan kuullutkaan sellaisesta! Jos ystävänpäivän välttäminen ei toimi, voit aina ajatella että se on kaupallinen päivä USA:sta jonka tarkoitus on saada meidät ostamaan rumia nalleja ja kalliita kukkia. Onneksi olet sellaisia turhuuksia vastaan!

giphy

2. Flirttaile!
Ajattele että ystävänpäivänä voit flirttailla niin paljon kuin haluat. Tartu tilaisuuteen sen tekstarin lähettämiseen sille söpölle naiselle tai ruusun lähettämiseen sille ihanalle miehelle. Love is in the air – anna mennä!

giphy (3)3. Hemmottele itsesi pilalle
… Voithan yhtä hyvin käyttää itseesi rahat joilla olit suunnitellut ostaa suklaarasioita, ruusuja ja nalleja. Hyvä syy ostaa mitä ikinä haluat ja vielä hyvällä omatunnolla!

giphy (4)

4. Mene sinkkujuhliin!
Monessa kaupungissa järjestetään juhlia sinkuille ystävänpäivänä.


5. Kutsu kavereitasi sinkkuillalliselle
Parisuhteessa tai ei, kavereiden kanssa on aina hauskinta, vai mitä? Näytä rakkautesi ja arvostuksesi kavereitasi kohtaan ja kutsu heidät illalliselle tai leffaillalle. Voitte esimerkiksi pitää puheita toisillenne tai antaa pieniä, henkilökohtaisia lahjoja.

bbd8fa60b59e856a2cf9686a0790e30d

6. Ahmi herkkuja!
Ystävänpäivänä on ok herkutella kaikkea hyvää joka tavataan suklaa. Sitä paitsi sinua on sääli, joten voit hyvällä omatunnolla herkutella.

giphyeat
7. Saa hyvä olo heti aamusta 
Aloita päivä lähettämällä tekstareita kavereillesi joihin kirjoitat jotain söpöä ja lisäät söpön kuvan, sitten voit vain nojata taaksepäin ja odottaa vastauksia jotka ovat täynnä rakkautta!

565032-5874-339. Kun kissa on poissa…
Ystävänpäivä on itse asiassa täydellinen päivä mennä baariin. Miksi? Koska silloin kaikki tylsät pariskunnat ovat ravintoloissa, eli kaikki tanssilattiat ja baarit ovat täynnä sinkkuja. Todennäköisyys että löydät jonkun nousee noin 300:lla tavalliseen lauantaihin verrattuna.

giphyparty

dating


There are no comments

Add yours