maxresdefault

Näin etäsuhde toimii parhaiten

Oletko nettideittaillut jonkin aikaa ja et asu suuressa kaupungissa? Siinä tapauksessa olet ehkä kokenut seuraavan tavallisen ilmiön: mahdolliset kumppanit ovat loppuneet kaupungissasi tai läänissäsi. Yksi vaihtoehto on suurentaa etsintäaluetta, mutta voiko etäsuhde toimia?

Minusta etäsuhde ei ole paras suhdetyyppi – ei voi nähdä niin usein kuin haluaa. Toisaalta etäsuhteissa voi myöskin olla etunsa, jotka monet usein unohtaa. Etäsuhde voi jopa olla paras vaihtoehto tämän päivän stressaavassa yhteiskunnassa. Etäsuhde vaatii sinnikkyyttä ja suunnittelua, sillä on pakko varata aikaa toiselle jotta suhde voisi hyvin. Täytyy ehkä istua junassa monta tuntia, nähdä iltapäivällä hetken ja jälleen matkustaa junalla kotiin. Tämä uhrautuminen voi luultavasti vahvistaa suhdetta, josta voi olla hyötyä suhteen tulevaisuudelle.

Luettelen nyt muutaman aiheen jotka ovat mielestäni tärkeitä muistaa etäsuhteen ylläpidossa:

Suunnittelu
Jotta välttäisitte väärinkäsityksiä ja riitoja, teidän täytyy puhua odotuksistanne suhteessanne: miten usein haluatte nähdä? Milloin on ok soittaa toiselle? Jne.

Jutelkaa yhteisistä tavoitteistanne
Puhukaa unelmistanne, minne esimerkiksi haluatte matkustaa tai missä haluatte asua. Kun teillä on tarkat tavoitteet jaksatte paremmin ylläpitää suhdettanne.

Tehkää asioita yhdessä – yksin
Soita kumppanillesi ja laskekaa alaspäin. Katsokaa sitten saman jakson lempisarjastanne ja jutelkaa siitä. Tai lukekaa sama kirja, josta voitte sitten keskustella. Tai ostakaa samat raaka-aineet ja tehdä sama illallinen jonka voitte syödä yhdessä Skypen välityksellä.

Luokaa muistoja
Tehkää jotain hauskaa kun tapaatte IRL, jota voitte muistella sateisina päivinä kun ette ole yhdessä.

Hankkikaa rutiineja
Sanokaa huomenta ja/tai hyvää yötä joka aamu ja ilta. Näin tunnette olevanne lähempänä toisianne.

Laittakaa rajoja
Päättäkää kuinka monta viikkoa ette saa olla poissa toisistanne.

Lähettäkää kirjeitä
Kunnon vanhanajan rakkauskirjeestä kaikki ilahtuu!

nn

Mitä mieltä te olette etäsuhteista? Onko teillä vinkkejä?

 

Onko sinulla ajatuksia blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

 

LUE BLOGIKIRJOITUKSEMME CECILIAN KOKEMUKSISTA ETÄSUHTEESTA!

dating


There are no comments

Add yours