mita%cc%88-pukea-ensitreffeille

Mitä pukea ensitreffeille? 5 vinkkiä

Ensitreffit, ja treffit yleensäkin, ovat jännittävä paikka. Kuinka voit antaa itsestäni hyvän kuvan uudelle, mielenkiintoiselle tyypille? Pukeutuminen vaikuttaa toisinaan jopa kriittisesti antamaasi ensivaikutelmaan, sillä se on yksi ensimmäisistä asioista, jossa toiseen kiinnittää huomion. Kaipaatko apua asun valintaasi?

Muista nämä 5 vinkkiä ja olet valmis hurmaamaan treffikumppanisi.

1. Mukavuus

Oli kyseessä sitten sporttisemmat lenkkitreffit, leffailta tai rento kahvitapaaminen, kaikista tärkeintä on pukea päällesi jotain, joka saa tuntemaan olosi mukavaksi. Kun et joudu jatkuvasti korjaamaan huonosti istuvaa puseroa tai tunne oloasi tukalaksi liian kireässä mekossa, olet luonnollisestikin rennompi ja annat itsestäsi hyvän kuvan treffikumppanillesi.

2. Puhtaus

Jos haluat olla puoleensavetävä, puhtaat vaatteet ovat kaiken a ja o. Hurmaat mahdollisen uuden kumppanisi hyväntuoksuisilla, puhtailla vaatteilla. Tämä ei suinkaan tarkoita samaa, kuin hajustesuihku. Jos lisäät hajuvettä, muista tehdä se hyvällä maulla.

3. Persoonallisuus

Näytä persoonallisuutesi rohkeasti pukeutumisellasi! Oletko sporttinen tai kuunteletko tietyntyyppistä musiikkia? Anna sen näkyä valitsemassasi asussa ja pukeudu rennoille treffeille esimerkiksi lempibändisi paitaan. Samalla saat puheenaihetta treffeille.

4. Värit 

Ilmaise itseäsi väreillä ja vedä rohkeasti päällesi kirkkain puserosi! Punainen viettelee, kun taas keltainen ja pinkki antavat sinusta energisen kuvan. Sinisen eri sävyt tuovat rauhallisuutta olemukseesi ja harmailla, mustilla ja valkoisilla vaatteilla korostat ammattimaisuuttasi.

5. Ystävän neuvo

Jos epäilet asuvalintaasi tai koet, ettei kaapissasi ole mitään puettavaa, voit aina kääntyä ystäviesi puoleen. Pyydä heidän apuaan oikean asun valinnassa, sillä he tietävät, mitkä vaatteistasi todella istuvat päälläsi parhaiten.

Onko sinulla kokemusta etäsuhteesta? HappyPancakesta löytyy suunnilleen 70 000 aktiivista käyttäjää reilusti yli sadalta paikkakunnalta ympäri Suomea. Rekisteröidy ja etsi seuraa – täysin maksutta!  

dating


There are no comments

Add yours