happy1

Mitä nimimerkkisi sanoo sinusta?

Hyvä profiilikuva on monen mielestä tärkeää jos haluaa onnistua nettideittailussa. Mutta kun klikkaa käyttäjän profiilia on myös hyvä jos hänen nimimerkkinsä on “hyvä”. Joten, miten nimimerkki oikein pitäisi valita?

Juttelin kerran kaverini kanssa siitä, miten nimimerkkejä oikein valitaan. Kaverini oli nimittäin valinnut nimimerkin josta hän oli epävarma jos se käsitetään hyvänä ja romanttisena. En kirjoita tähän mikä hänen nimimerkkinsä oli, mutta hän valitsi suklaamerkin nimimerkikseen. Se voisi ehkä olla hyvä nimimerkki henkilölle joka rakastaa suklaata, mutta kaverini oli valinnut nimimerkkinsä vain koska hän oli aikaisemmin päivänä ostanut juuri sitä suklaata.

Olen vuosien varrella oppinut että deittisivustoilla on eri nimimerkkejä jotka voi ryhmittä mm. näihin ryhmiin:

Sattuma

Kuten kaverini. Kun on esimerkiksi juuri katsonut hauskan nimistä tv-ohjelmaa tai lukenut kirjaa joissa on hauskan nimisiä henkilöitä. Minusta tämä on aika hauska ja rento tapa valita nimimerkki. Mutta näistä nimistä voi aina syntyä väärinkäsityksiä – kaverini sai esimerkiksi usein kysymyksiä siitä suklaamerkistä joka hänen nimimerkkinsä oli.

Loogista ja yksinkertaista

Kuten minun nimimerkkini, Chris1980. Siitä voi lukea että olen syntynyt vuona 1980 ja että nimeni on Christian, Christoffer, tai vastaava. Todella tylsää, mutta antaa myös vakavan vaikutelman.

Kaipuu

Tietyt nimet antavat kuvan, että haluaa, mielellään heti, tavata sen oikean. Esimerkiksi kun sana rakkaus on mukana nimimerkissä, antaa vaikutelman että etsii vakavasti rakkautta.

Harrastukset

Jotkut haluavat tavata henkilön joka on samanlainen kun itse on ja he valitsevat siksi nimimerkin joka liittyy harrastuksiin ja kiinnostuksiin. Esimerkiksi kuntosali, hevoset, jalkapallo tai jotain ihan muuta. Tämä on selkeä tapa näyttää mitä haluaa. Toisaalta jos keskittyy likaa harrastuksiinsa ja kiinnostuksiinsa, voi torjua monta hyvää mahdollista kumppania.

Todella vaikea

Jotkut haluavat näyttää miten monimutkaisia ja vaikeita he ovat ja ettei kukaan muu ole kuin he. He valitsevat nimimerkkejä joita ei melkein kukaan ymmärrä, ainoastaan he jotka ovat yhtä kehittyneitä ja hienoja kuin he ovat. Muiden ei kannata kirjoittaa heille. Ymmärrätte varmaan että minun on vaikein käsittää tätä ryhmää.

 

Mikä teidän mielestänne on paras tapa valita nimimerkki? Ja oletteko törmänneet todella huonoon nimimerkkiin joskus? 🙂 

45080821

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta tai blogista? Tai ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa tai muuta? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours