men-flirting-1050×784

Mauton pokaaja vai sosiaalinen ja mukava?

Miten erottaa henkilön, joka on oikeasti kiinnostunut siitä mistä puhut, henkilöstä joka vain pokaa sinua eikä ole kiinnostunut sinusta oikeasti? Tästä meidän on mielestäni puhuttava! Olen vaiheessa elämässäni jolloin menen viikonloppuisin ulos aika usein. Olen siksi miettinyt paljon eroa näiden kahden henkilöiden välillä. Kun huomaan että joku oikeasti haluaa kuulla työstäni tai harrastuksestani, jään mielelläni juttelemaan hänen kanssaan. Jos joku sen sijaan selvästi ei kuuntele mitä sanon ja haluaa vain mennä kotiin kanssani, minua ei kiinnosta juttelu hänen kanssaan.

Jotkut henkilöt vaikuttavat olevan sitä mieltä, että on olemassa jokin kaava siihen, miten pokataan. He yrittävät “ratkaista koodin” miten herättää kiinnostusta käyttämällä eri niksejä. Valitettavasti heidän pokaustapansa eivät onnistu niin usein. Kuten myyjä joka kauppaa tuotteitaan asiakkaalle joka ei ole ollenkaan kiinnostunut niistä. Mitä epätoivoisemmin he yrittävät, sen vähemmän toista kiinnostaa. Uskon että jotkut, varsinkin naiset, voivat vaikuttaa toisille ylimielisiltä näissä tilanteissa. Jos he sanovat ettei heitä kiinnosta ja että he haluavat vain viettää iltaa kavereidensa kanssa, jotkut ottavat tämän vastauksen väärin. Se ei ehkä ole kiva vastaus, mutta jos ei kiinnosta, ei kiinnosta. Olen yrittänyt selvittää miten erottaa mauttoman pokaajan mukavasta ja sosiaalisesta henkilöstä. Sillä loppujen lopuksihan me olemme kaikki vain ihmisiä ja haluamme vain löytää uusia tuttavuuksia.

Mikä menee väärin?
  • Alkoholi voi tuoda itseluottamusta ja iloa, mutta se voi myös pilata sosiaalisen toimintakykymme. Kohteliaat ja mukavat henkilöt voivat muuttua ärsyttäviksi ja säälittäviksi muutaman lasin jälkeen. He eivät ymmärrä milloin kannattaa lopettaa pokaus ja he tulevat istumaan usein aivan liian lähelle, puhuvat kovaa eivätkä pysy kärryillä siitä, mistä puhutaan. Kukaan ei ole seksikäs kun hän on liian juovuksissa. Jos juot usein paljon, neuvoni sinulle on, että juo vähemmän kun haluat flirttailla.
  • Yritä ajatella että olet uudessa työpaikassa tai että tapaat kaverisi kavereita. Miten käyttäytyisit näissä tilanteissa? Yritä käyttäytyä niin kun olet baarissa. Älä ajattele että “nyt minä pokaan!” vaan että haluat jutella uusien henkilöiden kanssa ja tutustua heihin.
  • He jotka ovat liian “päällä” ja liian “hyökkääviä” heti alusta saavat minut ajattelemaan että he haluavat vain mennä kotiin kenen kanssa tahansa. Haluan tuntea oloni valituksi, en kalaksi joka on uinut suureen verkkoon. Miten saavutat tämän? Älä puhu kliseisistä aiheista, vaan yritä puhua jostain josta pidät hänessä jonka kanssa juttelet ja kerro hänelle tästä. Tämä koskee myös nettideittailussa!

 

Onko sinulla kokemuksia tästä tai vinkkejä miten välttää ärsyttäviä pokaajia? Kommentoi!

 

dating


There are no comments

Add yours