par-

Millainen koira sellainen isäntä

”Millainen koira, sellainen isäntä” on leikillinen sanonta, joka viittaa siihen kuinka tietyt koiranomistajat hankkivat itselleen saman lookin kuin heidän lemmikeillään on. Haluaisin hieman muokata tätä sanontaa, ja sanoa mieluummin että ”millainen isäntä sellainen kumppani”. Monet alkavat pukeutua samalla tavalla ja kiinnostua samoista asioista kuin heidän kumppaninsa. Aivan yhtäkkiä on lihaa rakastavasta tullut vegaani ja vasemmistolaisesta kokoomuslainen, ja ystävät ovat aivan ymmällään.

Katsoessani taaksepäin näen selkeästi sen, kuinka olen muuttunut riippuen siitä kuka oli poikaystäväni ja ketä tapailin. Muutamia esimerkkejä: eräs tapailemani mies mainitsi, että näytän kivalta leningissä. Noin vuoden kestäneen yhdessäoloaikamme ajalta ei löydy yhtäkään kuvaa, jossa minulla ei olisi mekkoa päällä. Toisen kerran taas tapailin rokkaria jolla oli paljon tatuointeja. Silloin vaihdoin mekot rikkinäisiin farkkuihin, värjäsin hiukseni mustaksi ja aivan sattumoisin hankin silloin ensimmäisen tatuointini. Tupakoitsijan kanssa tupakoin, puritaanin kanssa join pääasiassa vain vihreää teetä. Monta vuotta nuoremman poikaystävän kanssa aloin käyttää uusia ilmaisuja hänen ja hänen nuorien ystäviensä kanssa. Yhtäkkiä uskoinkin olevani 24 enkä 31. Ja näin se on vain jatkunut.

Jotkut saattaisivat kutsua tätä surkeaksi tai jopa pateettiseksi. Mutta tämä on tapahtunut tiedostamattani ja vasta jälkeenpäin olen pystynyt näkemään muutokset. Miehet eivät millään tavalla ohjailleet minua, vaan olin vain imenyt vaikutteita heidän käytöksestään täysin luonnollisella tavalla. Me olemme laumaeläimiä ja peilaamme koko ajan ympäristöämme. Joku sanoi että olemme parhaiden ystäviemme summa. Tähän sisältyy tietenkin myös kumppanimme. Mitä mieltä te olette? Mitä hyötyjä ja haittoja kumppanin matkimisessa on?

Löydä rakkaus Happypancakella

dating


There are no comments

Add yours