shutterstock_100244222-1024×682

Löydä rakkautesi festareilla kesällä!

Sideways, Provinssi, Tuska, Ruisrock, Pori Jazz, Ilosaari, Weekend, Flow – ovat vain muutama festivaali jotka järjestetään Suomessa tämä kesänä. Festarit voivat olla kesän kohokohta ja monella meistä on joskus ollut festariflirtti! Festariflirtit johtavat silti harvoin rakkauteen, miksi? Koska olemme usein liian pelkureita ottamaan yhteyttä festareiden jälkeen. Uskomme että festariflirtti on vain yhden illan juttu.

Tänä vuonna rikomme sen trendin! Tässä neuvomme miten löydät flirttisi ja miten saat sen kehittymään joksikin isommaksi:

  • Ole rohkea – Festarit auttavat meitä olemaan rohkeita ja leikkisiä. Ole avoin, sillä mitä tahansa voi tapahtua!
  • Käytä itsestäänselvää puheenaihetta – Ei ole niin vaikea keksiä mistä puhua kun olet festareilla, puhukaa siitä mitä tapahtuu ympärillänne!
  • Pidä hauskaa – Anna kesäillan tarjota seikkailuja, jakakaa hattara ja tanssikaa olutteltassa!
  • Kerro HP-nimimerkkisi ennen kuin matkustatte takaisin kotiin – Aivan liian usein emme uskalla ottaa yhteyttä ihanan illan jälkeen. Uskalla antaa esimerkiksi HP-nimimerkkisi niin että voitte pitää yhteyttä festareiden jälkeen.
  • Suomi on pieni maa – Asutteko muutama sata kilometriä toisistanne? Muistakaa että Suomi on pieni maa, joten älä anna etäisyyden olla este rakkaudellenne!

OLETKO IHASTUNUT FESTAREILLA JOSKUS?

Ihanaa! Mitä teit niin että flirttinne kehittyi suhteeseen?

dating


There are no comments

Add yours