3e4aa96043559621362da3bf5d278ebf

Löydä itsesi!

Vähän väliä saa kuulla että pitää “löytää itsensä”. En ole koskaan oikein ymmärtänyt mitä se tarkoittaa. Eihän persoonallisuus ole valmis ja muuttumaton, eikä meidän pidä vain “löytää” se. Kuin saisi ahaa-kokemuksen kun matkustaa Intiaan ja tuntee että “vai niin, tällainen minä olen”. Sen sijaan uskon että voimme kehittää persoonallisuuksiamme esimerkiksi intianreissulla. Tai uudella työllä, uusilla kavereilla tai uudella harrastuksella. Ominaisuutemme ei vain ole olemassa, vaan luomme ja muutamme niitä joka päivä.

Miksi kirjoitan tästä? Koska uskon että sama toistuu myös deittailussa ja rakkaudessa. Meidän täytyy saada selville mitä etsimme ja mitä tarvitsemme. Joskus olemme niin sokeita kun etsimme “sitä oikeaa”, että eksymme ja silloin on helppo tulla katkeraksi. Meidän täytyisi aloittaa toisesta päästä – itsestämme.

Nyt mietin paljon tätä, koska tuntuu kuin olisin jämähtänyt vanhoihin tapoihin enkä pääse eteenpäin elämässäni. Olen vakuuttunut että sinun täytyy pitää itsestästäsi jotta voit löytää henkilön joka rakastuu sinuun, vaikka se kuulostaakin kliseiseltä.

Mitä jos miettisimme mitä voimme muuttaa itsessämme ja elämässämme. Vain sinä voit tietää mitä se tarkoittaa sinulle ja muista että KAIKKI matkat alkavat ensimmäisellä askeleella.

da0afecc7a7e856c09b2f0084cdc2515

dating


There are no comments

Add yours