communication

Kaikki voivat saada pakit

Sain vähän aikaa sitten viestin lukijalta joka on bi ja nainen. “Kirjoita jotain siitä, miten huonosti miehet ottavat pakit”, hän vinkkasi aiheeksi josta voisin kirjoittaa, joten ajattelin kirjoittaa siitä nyt.

Tämä lukija seurustelee sekä naisten että miesten kanssa ja voi siis verrata miten miehet ja naiset eroavat deittailussa, jota minä heterona en voi tehdä. Hänen tuomionsa oli selvä: kun miehet saavat pakit he voivat tulla vihaisiksi ja vaatia selityksiä. Nämä miehet luulevat myös usein että naiset eivät koskaan saa pakkeja koska heillä on niin monta mahdollista seurustelukumppania josta valita. Tätä reaktiota hän ei ole koskaan saanut naisilta.

Hän joka kirjoitti minulle tämän viestin kirjoitti teoriasta, joka mielestäni vaikutti fiksulta: miehet voivat raivostua kun he saavat pakit naiselta, vaikka he ovat kopioinut saman viestin hänelle kuin monelle muulle naiselle ja joista he oikeastaan eivät ole kiinnostuneita. He ovat turhautuneita koska he haluavat tulla näetyksi.

Viestin kirjoittaja jatkaa: naiset voivat tietenkin myös saada pakit, mutta silloin on usein myös tunteita pelissä. He saavat siis rukkaset henkilöltä josta he oikeasti pitävät ja jonka kanssa he ehkä ovat seurustelleen kauan.

Omat kokemukseni kertovat kutakuinkin samaa kuin viestin lähettäjän teoria.  Kun olen juuri aloittanut viestittelyn uuden henkilön kanssa, minusta tuntuu kuin minä olen miehenä heikompi osapuoli. Minun on nähtävä vaivaa sen eteen, että hän jota deittailen saa vahvoja tunteita minua kohtaan. Jos tämä ei tapahdu nopeasti, deittailu ei luultavasti johda suhteeseen. Luulen että miesten on helpompi jatkaa deittailua ilman sitoumuksia nähdäkseen mitä tapahtuu.

Kun nainen rakastuu he saavat “vallan”. Sillä silloin pakit tuntuvat raskailta oikeasti.

Mitä te ajattelette tästä?

 

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia aiheista joista voisin kirjoittaa, tai muuta? Kommentoi!

dating


There is 1 comment

Add yours
  1. yksi mies

    Ai ei naisilla ole valinnanvaraa?

    Mistähän sitten johtuu se, etteivät naiset yleensä vastaa täysin asiallisiin ja asiapitoisiin viesteihin? Pelkkää epäkohteliaisuutta?… Välillä törmää tapauksiin, missä lähettämääni viestiä ei EDES viitsitä avata. Vaikka parhaani mukaan olen räätälöinyt viestin kyseisen henkilön esittelytekstin mukaan, mikä on tietysti vaikeaa silloin, kun esittelyyn ei ole kirjoitettu yhtä ainutta sanaa. Omaan profiiliini olen kyllä kirjoittanut kuvauksen itsestäni, joten esittelytekstin puutteesta se ei voi olla kiinni.

    Naisetko lähettävät viestin vain niille joista oikeasti pitävät?… Ja miehet saman viestin kaikille vaikka joukossa olisi sellaisia jotka ei oikeasti kiinnosta?… Huh huh… Mitä roskaa, sanon minä. Olen saanut kolme kappaletta keskustelun avauksia naisilta. Niissä kolmessa viestissä oli YHTEENSÄ viisi sanaa.

    Tätä nykyä en enää viitsi lähettää viestejä, paitsi jos saan flirtin tai esittelyteksti-tykkäyksen. Silloin vastauksen luulisi olevan todennäköinen. Muulloin “ei se kuitenkaan vastaa” on osoittautunut todeksi lähes joka kerta.


Post a new comment