snyggt

Hoida deittailusi hyvin

Muutama vuosi sitten olin pari kertaa treffeillä naisen kanssa. Kävimme kahvilassa ja leffassa ja näytti siltä että jatkaisimme deittailua. Ainoa ongelma oli että hän oli menossa työmatkalle pidemmäksi aikaa, joka vaikeutti seurusteluamme. Mutta siihen oli vielä monta kuukautta, joten meillä oli aikaa tapailla ennen hänen matkaansa. Päätimme että hän tulisi illalliselle minulle. Aloin googlata reseptejä ja suunnittelin menyyn.

Mutta silloin ongelmat alkoivat. Hän perui treffejä työn, sairauksien ja ajan puutteen takia, ja jonkin ajan päästä en kuullut hänestä enää. Enkä saanut häneen yhteyttä. Tuntui kuin olisin ollut hirveä stalkkeri ja olin muuttumassa hulluksi. En voinut olla ajattelematta mitä oli tapahtunut. Olinko tehnyt jotain väärin? Koska hän ei todellakaan vaikuttanut henkilöltä joka vain katoaa yhtäkkiä. Lopulta päivä tuli jolloin hänen oli aika lähteä työmatkalleen ja muutaman päivän päästä en enää ajatellut häntä.

Noin vuosi myöhemmin sain viestin josta yllätyin todella paljon:
–  Hei! Olisi kiva tavata jos haluat?

Tämä nainen halusi siis tavata minut taas ja oli kuin ei mitään olisi tapahtunut, joka tuntui todella oudolta. Halusin tietenkin kysyä “mitä h*lvettiä tapahtui viimeksi?”, mutta en ole niin lapsellinen… hänellä ehkä on hyvä syy siihen miksi hän vain katosi kuin tuhka tuuleen. Miksen voisi mennä treffeille hänen kanssaan jos hän haluaa tavata minut? Joten vastasin:
– Kuulostaa kivalta! Milloin ehdit? 

Hän ei vastanut.
Pari päivää sitten sain tämän viestin, yhtä iloisesti kirjoitettuna:
– Hei! Olisi kiva tavata. Siitähän on niin kauan aikaa kun tapasimme viimeksi!

Tällä kertaa en vastannut, en edes kun hän lähetti toisen viestin. Siiloin hän oli mennyt rajani yli, hän käyttäytyi mielestäni todella huonosti. Enkä minä jaksa tai halua hänenlaisia ihmisiä ympärilleni.

Uskon että on olemassa monta syytä miksi deittailu ei aina kehity seurustelusuhteeksi. Ei esimerkiksi ole oikealla tuulella treffeillä. Mutta uskon myös että se voi johtua muista syistä. Ei esimerkiksi ole päässyt eksänsä yli jonka takia ei voi aloittaa uutta suhdetta. Ei ehkä voi hyvin ja on keskityttävä omaan vointiin jonka takia ei jaksa aloittaa suhdetta. Joka tapauksessa hänen, joka saa ein vastaukseksi, on kunnioitettava tilannetta. Ihailen ihmisiä jotka ovat rehellisiä. Mutta henkilöitä jotka luulevat he että voivat tulla ja mennä toisen elämään miten sattuu, en voi kunnioittaa.

Minusta on olemassa monta syytä miksi pitäisi hoitaa deittailu hyvin, esimerkiksi:

  • Et saa huonoa omatuntoa käyttäytymisesi takia
  • Teet suuren palveluksen deitillesi. Hänen ei tarvitse miettiä miksi käyttäydyt kuten käyttäydyt
  • Et tuhoa suhteitasi toisiin henkilöihin. Jos kerrot mitä tunnet, deittisi luultavasti ymmärtää, jonka takia voitte ehkä jatkaa kavereina
  • Deitilläsi ehkä kanssa on ongelmia. Jos sinä avaudut hänen on helpompi avautua ja rehellisyytenne voi tuoda teidät lähemmäksi toisianne.

Onko sinulla ajatuksia tästä kirjoituksesta, blogista, ehdotuksia mistä voisin kirjoittaa, tai muuta? Kommentoi!

dating


There is 1 comment

Add yours
  1. lea

    Niin tuttua kirjoitusta omasta elämästäni. Kysyn vaan mihin enään luottaa/ uskoa, kun jokainen deittikumppani paljastuu kertomasi kaltaiseksi! ? Viimeinen oli “paras” ! Kirjoiteltiin pari kuukautta ja ei voitu tavata hänen työkiireidensä vuoksi. Jota en tiedä oliko totta vai tarua. Vaikutti järkevältä, empaattiselta, kaikin puolin hyvältä tyypiltä, jolla oli samat arvot harrastukset kuin minullakin, ei käyttänyt alkoholia kuin silloin tällöin viiniä.. Puhui usein tulevaisuudesta yhdessä, matkusteltaisiin ja oltaisiin vaan yhdessä. Kunnes sitten eräänä kertana meni kolmen päivän ryyppäämisen jälkeen illalla myöhään uimaan, marraskuussa. Liukastui laiturilla, löi päänsä ja tippui mereen. Näin hän kertoi. Hänet pelasti mies, joka antoi hänelle tekohengitystä. Seuraus hän muuttui homoksi ja alkoi seurustella miehen kanssa. Eikä tässä vielä mitään. Nyt hän alkoi pommittamaan minua viestein, jossa kertoi mitä milloinkin oli miehen kanssa tehnyt, miten rakastunut oli nyt. Koko ihminen, arvoineen, mieltymyksinenn. . . . . muuttui täysin tuon mereen putoamisen jälkeen. Hänestä kuoriutui pervesio, ilkeämielinen, sadistinen, täysin eri ihminen mitä oli silloin kun minulle kirjoitteli.


Post a new comment