skilda-vaerldar-naetdejting-ny-1050×304

Eri maailmat

Pinnallisia naisia jotka eivät koskaan vastaa. Miehiä ilman mielikuvitusta jotka aina kirjoittavat saman “moi, mitä kuuluu?”. Niin, monen mielesestä meilikeskustelut toimivat erilailla riippuen siitä olemmeko miehiä vai naisia. En halua haukkua ketään ensimmäisessä blogikirjoituksessani, vaan yrittää luoda ymmärrystä eri meilailutyylien kesken. Vaikea tehtävä, tiedän!

Aluksi minun on todettava että naiset ja miehet elävät “eri maailmoissa” kun kyse on nettideittailusta. Olen kai aina ymmärtänyt että naiset saavat enemmän meilejä. Mutta kesti muutama vuosi ennen kuin todella ymmärsin miten suuri ero oli, kun ottaa huomioon että “vain” 55 prosenttia HappyPancake:in käyttäjistä on miehiä ja 45 prosenttia naisia. Nyt korvat hörölle jätkät!

Tiedän monta naista jotka vain selaavat nopeasti läpi uudet viestit. Kun yksi naisyhstäväni liittyi tänne, hän sai 190(!) viestiä vain 24 tunnissa. Seuraavina päivinä hän sai noin 20 viestiä päivässä. Monella jotka kirjoittivat hänelle oli epämielyttävä tapa kirjoittaa – lievästi sanottuna. Mitä mieltä nainen on siitä että hänet sidotaan sänkyyn on ehkä kysymys joka ei sovi heti ensimmäiseen viestiin. Mutta monet miehet kirjoittivat myös tositarkoituksella, mutta valitettavasti heidän viestit hukkuivat kaverini satojen viestien sekaan. Joten muistakaa, että se ettei saa vastausta viesttin ei aina tarkoita ettei hän jolle kirjoitat ole kiinnostunut, vaan hän ehkä ei vain ole nähnyt viestiäsi. Älä ota henkilökohtaisesti sitä ettet aina saa vastausta, jos olet kirjoittanut kunnon viestin (ilman hävyttömyyksiä).

 

Nyt on naisten vuoro lukea tarkasti. Kun minä, miehenä, muotoilen ja kirjoitan viestin enkä saakaan vastausta, itsetuntoni kärsii. Arvioisin että vastausfrekvenssini on noin 5 prosenttia. Minun täytyy siis kirjoittaa 20 viestiä kunnes saan edes yhden vastauksen. Lisäksi saan itse aika harvoin viestejä.

Jos se johtuu ulkonäöstäni, esittelytekstistäni, tyylistäni ja siitä että kirjoitan vain naisille jotka ovat “out of my league” – sitä en tiedä. Se on aivan eri kysymys. Mutta tiedän että monet miespuoliset ystäväni kokevat nettideittalun samalla tavalla kuin minä.

Ennätykseni on 29 viestiä ilman vastausta. Kun 30. kertaa yrität kirjoittaa henkilökohtaisen viestin, motivaatiosi ei ole kovin korkealla. Jos et silloin ala kyseenalaistaa itseäsi, voin vain onnitella. Tai miten sen nyt ottaa. Yksinkertainen “moikka, miten menee?” voi olla tulos silloin. Haluaa investoida johonkin, mutta pettyy jälleen kerran.

Mitä tehdä asialle? Olen satavarma siitä, että useimmat ovat täällä löytääkseen rakkauden.

Naiset, me miehet tulisimme iloisiksi jos te ottaisitte joskus ensimmäisen askeleen. Miksette kirjoita useammin? Kaikki miehet eivät viihdy jahtaavassa roolissa. Älkää antako huonojen esimerkkien olla kuvanne kaikista miehistä.

Miehet, miettikää miten kirjoitatte ja näyttäkää kunnioitusta.

Tsemppiä!

 

/Christian

dating


There is 1 comment

Add yours
 1. Lea

  Miksikö emme kirjoita/ vastaa teille miehet? Kerron omat kokemukseni. Kun luon profiilin, mietin mitä ja kuinka kerron itsestäni, toiveistani, mitä haluan suhteelta, millaisen suhteen haluan. . .
  Mies joka kirjoittaa minulle, ei ole “kartalla” koska ei ole lukenut profiiliani ! Joko hän ei osaa lukea tai on liian laiska lukemaan, tiedä häntä. Tältä se ainakin tuntuu. Jos kerron, että en hyväksy tupakointia, se myös tarkoittaa sitä. Samoin kun kerron ikätoiveistani, niin se tarkoittaa sitä, että en halua 20 vuotta nuorempaa tai vanhempaa miestä. Mitä tekee mies, kirjoittaa silti minulle vaikka ei täytä toiveitani ! Joskus vastaan kiitos ei, niin alkaa kamala mankuna miksi miksi en kelpaa ! Voi pyhä jysäys.
  Tuo oli yksi ryhmä. Toinen ryhmä on: ” Moi !, Kaunis nainen, Upea oot, Silmäsi loistaa. . . Mitä vastaat tähän tyhjänpäiväisyyteen ? Vastaanko yhtä tyhjänpäiväisesti: tiedän olen kaunis ja upea, mutta se ei johda mihinkään. No kolmas ryhmä on törkyporukka. Elimeni koko on se ja se kelpaako, pidätkö suuseksistä, saanko tulla päivä panoille. . . .
  Kun tätä tarpeeksi tulee niin kyllä siinä vastaus halut kaikkoaa.
  Sitten on vielä ikuisuus kysymys valokuva. Minusta valokuva on tärkeä. En yleensä vastaa/ kirjoittele miehelle, jos ei ole kuvaa. Haluan nähdä miehestä koko kuvan, en pelkkää naamaa tai silmiä tai jotain pimeetä ääriviivakuvaa. Miksikö ? Siksi, että kuva kertoo minulle miehestä esim. sen, mitä hän harrastaa, millaisista vaatteista/ väreistä hän tykkää, onko sosiaalinen vai ei, huolehtiiko itsestään ja ylipäätään siisteydestä ja paljon muuta.


Post a new comment