svett-2-1050×590

7 noloa ensimmäiset-treffit-tilannetta jotka voivat tapahtua jos olet todella hermostunut

1. Hikoilet niin paljon että istuisit mieluiten ulkona lumikeossa deittisi kanssa, etkä tässä kuumassa ravintolassa. Onko täällä sisällä 40 astetta?!

hot

2. Ja paniikki joka iskee kun huomaat että olet saanut hikiläikät kainaloihin jotka ovat yhtä suuret kuin cd-levyt.

panic

3. Kun menet vessaan ja katsot peiliin ja huomaat että etuhampaidesi välissä on, tietenkin, salaattia… Tai huulipunaa hampaissa.
LipstickTeeth

4. Yrität niin paljon vaikuttaa rennolta ja coolilta että unohdat kuunnella deittiäsi. Kun hän kysyy sinulta jotain voit vain vastata ”…….öhhhhh?”

dum

5. Alat vahingossa puhua yhteisestä tulevaisuudesta. Et koska olet hullu, vaan koska tuntuu niin hyvältä olla hänen kanssaan.

lopez

6. Kun lasku tulle jäädyt, koska et tiedä miten sinun pitäisi reagoida. Maksatko? Jaatteko laskun? Haluat tehdä oikein ja näyttää että olet tasa-arvoisuuden puolesta. Ennen kun olet ehtinyt miettiä valmiiksi, deittisi on jo maksanut ja tunnet olevasi idiootti.

bill

7. Kun on aika sanoi heippa, et tiedä mikä on oikea tapa hyvästellä. Pusu? Halaus? Kättely? Lopulta törmäätte toisiinne kun ette kumpikaan tiedä halaatteko vai kättelettekö ja lyöt hampaasi deittisi poskeen…

hug

dating


There are no comments

Add yours