snuttefilt-vuxen1

Deittisivustosta lohtua

Pienillä lapsilla on nalleja ja rättejä joista he saavat lohtua, meillä sinkuilla on omat lohtumme. Ympäri vuorokauden, vuoden ympäri, voimme kirjautua sisään deittisivustolle ja etsiä seuraa.

Se että deittisivustot toimisivat jonkinlaisena lohtuna on jotain josta kuulin kaveriltani kun hän oli piilottanut profiilinsa yhdellä deittisivustolla. Hän piilotti sen koska hän ei halunnut sivua lohduksi, hän oli nimittäin huomannut että mitä huonommin hän voi, sen useammin hän kirjautui sisään deittisivulle. Kun hän oli stressaantunut, väsynynt, henkisesti epävakaa ja yksinäinen, deittisivusto lohdutti. Mutta hän jäi myös siihen koukkuun, mitä hän ei itse ensin huomannut.

Minulle on myös käynyt niin. Aikoina jolloin olen deittaillut paljon, en ole voinut niin hyvin. Olen stressanut työjuttuja, elämää ja ollut yleisesti huolestunut monesta eri asiasta. Olet deittailulla yrittänyt piiloittaa ongelmiani sen sijaan että tekisin niille jotain.

Oikeastaan on aika epäloogista että olen aina nähnyt rakkauden löytämisen tärkeimpänä elämässäni. Jos en viihdy työssäni, minun pitäisi etsiä uusi; jos voin huonosti, minun pitäisi mennä psykologille tms., mutta vaikeina aikoina en ole tehnyt kumpaakaan vaan keskittynyt sen oikean löytämiseen.

Näen rakkauden “quick fix”:inä. Ylipuhun itselleni että jos löydän sen oikean, kaikki muu ongelmani ratkeavat. Doupattuna rakkaudesta kaikki ongelmat ja vaikeudet häviävät!

Jokin pointti kai minulla on ollut: rakkauden voima on vahva ja antaa elämälle uusia ulottuvuuksia. Toisaalta olen ajatellut naiivisti: minun huolilleni ei kukaan muu kuin minä pysty tehdä mitään. Voin siirtää niitä eteenpäin tai unohtaa ne hetkeksi, mutta lopulta minun on tehtävä niille jotain.

Tänään en käytä deittisivustoja lohtuna, mutta joskus palaan vanhoihin tapoihini ja kirjaudun sisään monta kertaa tunnissa, lähetän monta viestiä ja ilahdun kun saan viestin. Nykyään huomaan kuitenkin nopeasti milloin on aika kirjautua ulos. En käy yhtä usein treffeillä, mutta olen toisaalta valmiimpi hyvälle suhteelle nyt. Ymmärrän ettei elämän ainoa tärkeä asia ole kumppanin löytäminen.

dating


There are no comments

Add yours