original-28716-1400711342-16

Anna ystävien näyttää tietä

Voiko ystävien ominaisuudet sanoa jotain siitä, minkälaista kumppania etsimme? Voi mielestäni. Siksi voi olla hyvä katsoa kavereitaan nähdäkseen mitkä ominaisuudet ovat meille tärkeitä.

Kun luette tätä kirjoitusta, olen juuri tullut kotiin viikon lomamatkalta Teneriffalta. Olin siellä parhaan kaverini kanssa ja nautimme seitsemästä ihanasta ja aurinkoisesta päivästä. Matka jolle menee kahden kesken on mielestäni erikoinen, sillä silloin viettää suurimman osan ajasta vain sen yhden tyypin kanssa, joka voi ajoittain olla aika intensiivistä. Vaikka onkin matkaseura onkin kaveri, voi priorisoida eri asioita, josta voi syntyä konflikteja. Niin, kuten rakkaussuhteissa. Vaikkakin vain sen ajan jonka on matkalla.

Lomamatkallani mietin kenen kanssa voisin tehdä samanlaisen reissun. Joidenkin kavereideni kanssa olisin viihtynyt vain pari päivää, joidenkin kanssa olisin voinut juhlia ja viettää muutaman mahtavan baari-illan ja joidenkin kanssa olisin voinut tehdä yksittäisiä aktiviteettejä. Vain muutaman ystäväni kanssa, mukaan lukien hän jonka kanssa olin Teneriffalla, viihtyisin pidemmän ajan.

Kun mietin mitä ominaisuuksia heillä on, huomasin että he muistuttavat aika paljon toisiaan. Heillä kaikilla on vakaat persoonallisuudet ja he ovat uskollisia, turvallisia, itsenäisiä ja antavat minun olla oma itseni. He eivät ehkä ole niin spontaaneja ja joskus heidän ennakoitavuutensa voi ärsyttää, mutta loppujen lopuksi minä toimin parhaiten näiden rauhallisten tyyppien kanssa.  

Kun etsii kumppania uskon että on hyvä pitää tämä mielessä, siis mitkä ominaisuudet sopivat parhaiten oman persoonallisuuden kanssa. Uskon, että seurustelukumppanit joilla on sopivat persoonallisuudet ja ominaisuudet toimivat parhaiten yhdessä. Vastakohdat voivat tietenkin myös vetää puoleensa. Mutta jos minä aloittaisin suhteen epävakaan henkilön kanssa joka ei pidä lupauksiaan eikä pysty pitämään huolta itsestään, en usko että suhteesta tulisi mitään. Itsetuntemuksella ja -ymmärryksellä voi joskus välttää sydänsuruja.

 

Mitä mieltä sinä olet tästä kirjoituksesta ja blogista? Onko sinulla ehdotuksia mistä voisin kirjoittaa? Kommentoi!

dating


There are no comments

Add yours