boy-bus-cold-couple-favim.com-1524953

“Tuntuu kuin hän leikkii kanssani”

Hei,

Olen 27-vuotias mies ja olen löytänyt elämäni rakkauden. Kaikki on ihanaa kun olemme yhdessä ja teemme kivoja juttuja joita hän ehdottaa. Olemme seurustelleet noin vuoden ja tiedän että olen hänen mielestään hyvä sängyssä ja että hän arvostaa sitä että autan häntä hänen asunnon rempassa. Haluan ottaa seuraavan askeleen suhteessamme ja olen ehdottanut että muuttaisimme yhteen ja alkaisimme viettää enemmän aikaa yhdessä perheidemme ja kavereidemme kanssa. Hän ei vastaa, vaan sanoo että meillä on paljon aikaa edessämme. Hän halusi olla joulun perheensä luona ja että minä viettäisin minun perheeni luona. Kun ehdotin että viettäisimme yhdessä, hän sanoi että hän haluaa olla 100 % varma ennen kuin hän esittelee minut hänen perheelleen. Se tuntuu oudolta, tulen epävarmaksi ja tunnen itseni yksinäiseksi. Milloin tiedän että hän on varma? Välillä tuntuu kuin hän vain leikkii kanssani. Joskus ajattelen hänen jättämistä. Olen ymmälläni. Onko teillä neuvoja miten voisin ajatella ja mitä voisin tehdä?

 

HÅKAN VASTAA

Hei,

Kiitos viestistäsi. Joulu on erityinen pyhä johon liitty monta “pakkoa” ja paljon odotuksia rakkaussuhteissa, sekä perheen sisällä että ystävien kesken. Pyhä jolloin monet ovat iloisia, kun taas toiset ovat surullisia. Jos on yksinäinen, sen tuntee erityisen paljon silloin.

Että saa olla yhdessä hänen kanssa jota rakastaa on ymmärrettävää, olipa sitten joulu tai ei. Kun hän ei halua olla kanssasi silloin, loukkaannut. Kun luen kirjettäsi, tulkitsen tilanteesi osana arkeasi: kuin suhteenne olisi rajoitettu ja että se ainoastaan toimii kun olette kahdestaan ja sitä paitsi kumppanisi ehdoilla. Hän määrää ja sen takia suhteenne on epätasapainossa. Hän käyttää sinua kun on kyse sekä seksistä että remontista. Oletan että autat häntä koska haluat ja koska se tuntuu oikealta. Joka tapauksessa autat häntä tyydyttämään hänen tarpeitaan, josta hän pitää. Kun sinä kerrot sinun tarpeistasi ja toiveistasi, hän ei kuuntele. Teillä on aikaa, saat vastaukseksi. Et ole osa hänen perheettään etkä ole olemassa hänen perheelleen etkä sen takia myöskään kokonaan kumppanisi maailmassa. Tunnet olevasi poisvalittu ja olet yksinäinen.

Suhde koostuu kahdesta pääosanesittäjästä. Vaikuttaa kuin sinä olisit saanut sivuroolin ja sinun on mietittävä miksi. Tarpeesi ja se mikä on mielestäsi tärkeää suhteessa vaikuttaa olevan selvää sinulle. Haasteesi on, että sinun on annettava tarpeillesi ja unelmillesi kovemman äänen, niin että kumppanisi kuule ne. Kommunikointi suhteessa on yhtä tärkeää kuin hengittäminen elämässä. Ehdota kumppanillesi että istutte sohvaan ja juttelette. Yritä kuunnellä häntä ja ymmärtää miksi hän tekee ja sanoo kuten hän tekee ja sanoo. Joskus on olemassa selityksiä käytöksille jotka voivat auttaa ymmärtämään ja kehittymään. Pyydä myös häntä kuuntelemään sinua, kerro tarpeistasi ja miksi ne ovat tärkeitä sinulle. Suhde jossa emme voi kuunnella toisen tarpeita ei voi hyvin. Kuunteleminen ei ole sama kuin että on samaa mieltä, sen sijaan kun kuuntelee, voi kiinnostua toisen tunteista ja tarpeista.

Onnea,
Håkan

dating


There are no comments

Add yours